Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12477 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2017 - 17:50

Kaymakam Ve Başkandan Yağlıderespor Antrenmanına Ziyaret

Büyüt
Küçült
Kaymakam Ve Başkandan Yağlıderespor Antrenmanına

Kaymakam Ve Başkandan Yağlıderespor Antrenmanına Ziyaret

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ile birlikte Giresun Birinci Amatör küme takımlarından Yağlıderespor futbol takımının  antrenmanını ilçe stadında ziyaret etti.

Yağlıderespor’un bulunduğu ligde namağlup olarak yoluna devam etmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kaymakam Uğuz, ‘’Pazar günü ilçe stadında oynanacak olan Ballıcaspor müsabakasını statta izleyeceğini belirterek, kalan maçlarında Yağlıderesporumuza başarılar diliyorum.’’dedi.

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ise, Kaymakamımızın ilçemizle ilgili yapılan her türlü faaliyetlerde desteklerini gördüklerini belirterek sayın kaymakamımıza ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yağlıderespor’un bu sezon 9 maçta 9 galibiyet alarak yoluna emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Kırhasanoğlu,’’futbolcu kardeşlerimiz üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmeye devam ediyor. Bizler de onları mutlu etmeye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonu gülen taraf Yağlıderespor olacaktır. Şampiyonluk kupası Yağlıdere’ye gelecektir.’’diye konuştu.

Ziyarette, Gençlik Spor İlçe Müdürü Habil Kır,Yağlıderespor Yöneticilerinden Uğur Karaman, Recep Yanbul,Teknik Sorumlu Mustafa Yanbul,Yağlıderespor eski futbolcularından Mehmet Özdemir, İş adamı Hüseyin Özdemir ile futbolcular hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir