Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7015 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2012 - 18:44

Mehmet GELDİ ve Adem TATLI,TBMM Futbol Takımını Galibiyete Taşıdı

Büyüt
Küçült
Mehmet GELDİ ve Adem TATLI,TBMM Futbol Takımını Galibiyete
TBMM Futbol Takımı Afyonkarahisar'da kampa girdi

Mehmet GELDİ ve Adem TATLI,TBMM Futbol Takımını Galibiyete Taşıdı…

TBMM Futbol Takımı Afyonkarahisar'da kampa girdi

(TBMM) Futbol Takımı, Antalya'da gerçekleştirilecek olan parlamentolar arası futbol turnuvasına hazırlık yapmak üzere Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı, Antalya'da gerçekleştirilecek olan parlamentolar arası futbol turnuvasına hazırlık yapmak üzere Afyonkarahisar'da kampa girdi.

A Milli Futbol Takımı eski oyuncularından Milletvekili Hakan Şükür'den yoksun olarak Afyonkarahisar'daki Güral Termal Otel Tesisleri'nde kampa giren TBMM Takımı, bu kapsamda Afyonkarahisar Masterleri ile hazırlık maçı yaptı. Atatürk Stadyumu'nda oynan hazırlık maçına, Meclis Takımı kırmızı-beyaz forma ile çıktı.

35'er dakikadan iki devre oynanan hazırlık maçını, Hakan Şükür'ün yokluğuna rağmen Meclis Takımı 4-3 kazandı. Meclis Takımı'nın gollerini Mehmet Geldi (3) ve Adem Tatlı kaydederken, Afyonkarahisar Masterlerinin gollerini ise Mustafa Oğuz, Aytekin Zorluer ve Şükrü Yurttekin attı.

Attığı üç golle adından söz ettirmeyi başaran Giresun Milletvekili Mehmet Geldi'nin en büyük destekçisi ise oğlu Muhammet Furkan Geldi (14) oldu. Devre arasında oğlu Muhammet Furkan ile hatıra fotoğrafı çektiren Geldi, maçın sonunda yaptığı değerlendirmede, "Biz takım olarak bazı eksiklerimiz olmasına rağmen daha iyiydik. Afyon masterleri iyi oturmuş bir takım. Bugün Hakan Şükür yoktu, yokluğunu hissettik. Ama onlar topa çok daha iyi sahip oluyor. Biz netice alıcı pozisyonlar bulduk. Güzel bir atmosferde güzel bir maç oldu" dedi.

Türkiye'nin bayrağını her yerde temsil etmenin güzel bir duygu olduğunu söyleyen Geldi, "Bunun için çok olağanüstü şartlar gerekiyor. Allah bize bunu nasip etti, biz de elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise, ikinci yarıda oyuna girdiğini belirterek, "İyi bir maç oldu. Önemli olan spor yapmak. Topluma sporu yaygınlaştırmak. Tabana sporu yaymak. Güzel bir maç yaptık. Afyon'da güzel ağırlanıyoruz. İmkanı sağlayanlara teşekkür ederim" diye konuştu.

Meclis Futbol Takımı'nda forma giyen isimler şöyle:

"Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Siirt Milletvekili Osman Ören, Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şuay Alpay Elazığ Milletvekili, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Uşak

Milletvekili Mehmet Altay, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bursa Milletvekili, İsmail Aydın, Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın, Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu ve Afyonkarahisar eski Milletvekili Zekeriya Aslan."

Afyonkarahisar Masterleri ise şu isimlerden oluştu:

 

"Ali Güneş, Mehmet Çekdemir, Hüseyin Kılınç, Mehmet Zeybek, Kamuran Gündoğdu, Gurban Hava, Aytekin Zorluer, Serdar Tütüncü, Salim Pancar, Mustafa Oğuz, Ali Güllükaya." (ERK)





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir