Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10350 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2011 - 12:06

Meltem Akar Türkiye Şampiyonu

Büyüt
Küçült
Meltem Akar Türkiye
Türkiye Boks Şampiyonası'nda Büyük Bayanlar 48 Kiloda Birinci Olan Giresun İl Özel İdare Spor Kulübü Sporcusu Meltem Akar, Olimpiyatlarda Türkiye'yi Temsil Etmek İstiyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü öğrencisi milli sporcu Meltem Akar, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, boks sporuna olan ilgisinin küçük yaşlarda başladığını söyledi.

Akar, "Babamın da bu sporla uğraşması boksa olan ilgimi artırdı. Babam, Şenol Akar (50), 1975-1980 yıllarında Giresun Gençlik Spor Kulübü'nde amatör olarak boks yapmıştı. Babamın il ve Türkiye genelinde bir derecesi yok. Babamı örnek alarak boksa başladım. Profesyonel olarak 5 yıldır sporun içindeyim. Başarılarımı olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil ederek taçlandırmak istiyorum" diye konuştu.

Disiplinli ve gayretli çalışmaları sonucunda başarıyı yakaladığını vurgulayan Akar, "Ancak bu başarı sadece benim değil, bana destek veren başta antrenörlerim, ailem ve çevremdekilerin başarısıdır. Bu başarıyı yakalamaktan dolayı çok mutluyum. Hedefim önce Avrupa ve dünya şampiyonalarında derece yapıp, sonrasında olimpiyatlara katılabilmektir. Gelecekte olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum " dedi.

Başarılı sporcunun antrenörü Metin Kısa da 2 sporcu ile katıldıkları Türkiye Şampiyonası'nda Meltem Akar'ın kilosunda bütün güçlü rakiplerini yenerek haklı bir şampiyonluk elde ettiğini söyledi.

Uzun ve yorucu bir çalışma sürecinin sonunda başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kısa, "Geçtiğimiz yıl da Türkiye üçüncülüğünü kazanmıştık. Çalışmalarımız sonunda beklediğimiz bir sonuca ulaştık. Meltem bu yıl Avrupa Şampiyonası'na da katılacak. Temennimiz artık Avrupa'da da derece yapması. Bu amacımıza da ulaşmayı arzuluyoruz. Sporcumuzun ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

Metin Kısa, başarı adına yürütülen çalışmalarda kendilerine destek olan Giresun Valisi Mustafa Yaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden ve İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Günaydın'a teşekkür etti.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir