Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7155 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2012 - 18:44

Ömer Kaan Yeşilgiresun Belediyespor'da

Büyüt
Küçült
Ömer Kaan  Yeşilgiresun
TB2L'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Yeşilgiresun Belediyespor'da Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Kerim Aksu, Final Gençlikspor'un kadrosunda yer alan Ömer Kaan Göğüş'ü transfer ettiklerini açıkladı.

Transfer müjdesini kendi açıklayan Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Aksu, “Ömer Kaan 4 numaralı mevkide oynayan uzun bir sporcu. Bu transferle gücümüze güç kattık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Biz Yönetim Kurulu olarak her şeyin bilincindeyiz. Çalışmalarımız sürüyor.” Dedi.    
"MORALLER YERİNDE" Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 8 Aralık Cumartesi günü İzmir deplasmanında Başkent Gençlikspor’a konuk olacak son haftaların formda takımı Yeşilgiresun Belediyespor bu maçı kazanarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkartmak istiyor. Dev Çotanaklar’da Başkan Aksu, moral ve motivasyonlarının üst seviyelerde olduğunuı ifade ederek, takımın Başkent Gençlikspor maçına iyi hazırlandığını söyledi. 
Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Son haftalarda aldığımız peş peşe galibiyetler ilerisi için bizleri umutlandırdı. Sezona bazı sıkıntılardan dolayı iyi başlayamamıştık. Ancak şuanda oturmuş bir oyun düzenimiz ve kadromuz var. Takımda uyum sorununun aşıldığını söyleyebilirim. Arkadaşlık ortamı çok sıcak… Herkes birbirine saygılı… Hafta başından bu yana Başkent Gençlikspor maçı hazırlıklarını sürdürdük. Artık maç saatini bekliyoruz” dedi.
“KAZANMAK İSTİYORUZ”  “Yeşil Giresun Belediyespor rakip ayırt etmeksizin sahaya yenmek için çıkar” diyen Aksu, açıklamalarını şöyle tamamladı: “6’da 6 yapmak istiyoruz. Bunun için Başkent Gençlikspor karşısına çıkacağız. İnşallah deplasmandan alnımızın akıyla çıkıp şehre döneceğiz.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir