Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8497 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2012 - 18:45

Onur Nasuhoğulları Kaldı İsmail ve Berkay Giresunspor' da

Büyüt
Küçült
Onur Nasuhoğulları Kaldı İsmail ve Berkay Giresunspor
Giresun iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda iç transferde anlaşma sağlanamayan oyunculardan Onur Nasuhoğulları, yönetimle anlaşarak, Giresunspor'da devam kararı aldı.

ONUR NASUHOĞULLARI KALDI

İSMAİL VE BERKAY GİRESUNSPOR'DA

Giresun iç ve dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda iç transferde anlaşma sağlanamayan oyunculardan Onur Nasuhoğulları, yönetimle anlaşarak, Giresunspor'da devam kararı aldı.

Savunmanın başarılı  ismi Onur, Pazartesi günü Giresun’a gelerek, Sakaryaspor maçının hazırlıkları için topbaşı yapacak.

Fenerbahçeli İsmail ve Berkay Giresunspor’da

Giresunspor dış transfer çalışmalarına da devam ediyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe kulübüyle yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi ve İsmail Aslan ile Berkay Öztuvan’a gerekli izin çıktı. 

Giresunspor’un anlaştığı oyunculardan İsmail Aslan, sezon başında yapılan kampa katılmış, ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transferi gerçekleşmemişti.

İsmail Aslan ve Berkay Öztuvan Fenerbahçe’de A takım kadrosunda da yer alıyordu. Her iki oyuncuda orta alanda görev yapıyor.

İsmail ve Berkay kimdir?

İsmail Aslan: Giresunlu olan İsmail Aslan Giresunspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. U-15 Milli takımlarından itibaren 31 kez Milli olan Aslan, 1991 doğumlu.

Aslan bu sezon 6 kez Fenerbahçe A 2 takımında forma giydi.

Berkay Öztuvan: 1992 doğumlu. 17 kez Milli takımlarda oynadı. Bu sezon 11 kez Fenerbahçe A 2 takımının formasını giydi. Berkay U-19 Milli takımının bu sezon oynadığı Avrupa Şampiyonası’nda görev yaptı.  

GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir