Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6696 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2012 - 23:07

Öztürk,Giresunspora Desteğimiz Devam Edecek

Büyüt
Küçült
Öztürk,Giresunspora Desteğimiz Devam
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Parti olarak Giresunspor'a geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da ciddi destekler sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Parti olarak Giresunspor'a geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da ciddi destekler sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Öztürk,"AK Parti olarak, halkımızın en büyük sevinç kaynaklarının başında gelen Giresunspor'un her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Öztürk, yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Giresunspor'un, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yönetim KuruluBaşkanlığı'na Mustafa Bozbağ'ın seçildiğini anımsattı. Bozbağ'a genel kurul öncesi AK Parti olarak ciddi destek sağladıklarını vurgulayan Öztürk,"Bugün Giresunspor, başta AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli başta olmak üzere AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, benim ve AK Parti teşkilatı tarafından sağlanan ciddi desteklerle, Sayın Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kuruluna kavuştu" diye konuştu.

 

Giresunspor'un yönetim kuruluna kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, şöyle konuştu:

 

"Giresunspor, Giresun'un ve Giresun halkının en önemli marka değerlendirin başında geliyor. Giresunspor, mazisi başarılarla dolu, her zaman Giresun halkının övünç ve gurur kaynağı olmuş bir kulüptür. AK Parti olarak, böyle bir marka değerin yok olmasına, kapısına kilit vurulmasına gönlümüz razı gelmedi. Bunun için de girişimlerimiz oldu. Giresunspor'un biran önce yönetime kavuşması için Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli ile Milletvekillerimiz ve teşkilat olarak çeşitli girişimlerde bulunduk. Amacımız, Giresunspor'un yaşadığı bu kötü gidişe 'DUR!' demekti. Bu doğrultuda da Sayın Mustafa Bozbağ'ın aday olacağını açıklaması üzerine, AK Parti olarak, Giresun'un gurur kaynağı ve marka değeri durumundaki Giresunspor'un biran yönetima kavuşması için kendisine gereken tüm desteği verdik. Giresunspor sonunda başta AK Parti'nin sağladığı desteklerle bir yönetime kavuştu. Bunun başarılmasında pay sahibi olduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz"

 

"Geçmişte olduğumuz gibi, gelecekte de destek vermeye devam edeceğiz" diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"AK Parti, her zaman Giresun ve halkımızın yanında olmuştur. Bugün AK Parti, Giresun'un gelişimi, kalkınması, Giresun halkının daha rahat yaşaması için mücadele etmekte, etmeye de devam eden bir partidir. Biz her zaman halkımızın mutlu olmasını istiyor, bunun için çabalıyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Halkımızın mutlu olacağı her olayın içinde yeralıyoruz. Giresunspor da halkımızın en büyük mutluluk yaşadığı kurumların başında geliyor. Biz de halkımızı başarılarıyla mutlu etme mücadelesi veren Giresunspor'a geçmişte çok ciddi destekler sağladık. Desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz"

 

Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Malesef bu sıralar Giresunspor bir iş kazası yaşayarak, Bank Asya 1. Lig'den, Spor Toto 2. Lig'e düştü. Sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ancak bu süreci en kısa zamanda atlatacaktır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de sağlayacağımız desteklerle, Giresunspor'un ayağa kalkacak, Giresunlular'ın da birlik ve beraberliğiyle eski günlere döneceğine inanıyoruz"

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Mustafa Bozbağ'ın, Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesinin kulüp ve kent için önemli kazanç olduğunu ifade etti, Giresun halkından kulübe destek olmalarını istedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir