Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 28185 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   31 Mart 2018 - 01:47

‎‎Piraziz’li Sporcu Madalyaya Doymuyor

Büyüt
Küçült
‎‎Piraziz’li Sporcu Madalyaya

‎‎Piraziz’li Sporcu Madalyaya Doymuyor
 Mümin Berk Keleş Altın Madalya Kazandı:
 ‎Türkiye Karate Federasyonu’nun ulusal seviyedeki önemli organizasyonları arasında yer alan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, Gaziantep’te başladı.  28 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen şampiyonada 59 ilden 1260 erkek ve 944 kız sporcu madalya için mücadele verecek.
‎Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Şampiyonasında kata kategorisinde güçlü rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Mümin Berk Keleş altın madalya kazanmıştır. 2010 takım kata kategorisinde de İstanbul adına yarışmış ve Türkiye 3. sü olarak bronz madalya kazanmıştır.(Bu şampiyonada iki madalya kazanmıştır.)
Giresun-Piraziz’li olan, ‎2010 doğumlu Mümin Berk Keleş; 2015 yılında karateye başladı. Hem kata (teknik hareket çizimi) hem de kumite (dövüş) kategorilerinde yarışan ender sporculardandır. Birçok Ulusal ve Uluslararası müsabakalara katılmış ve katıldığı tüm müsabakalarda derece yaparak bu güne kadar 59 madalya kazanmıştır. Gaziantep’te yine ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonasında da güçlü rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.
‎ Mümin Berk Keleş evladımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.,
‎‎Haber: www.nefsipiraziz.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir