Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7554 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Mart 2012 - 00:58

Şampiyonlar Belli Oldu

Büyüt
Küçült
Şampiyonlar Belli
İlimiz Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda cuma günü başlayan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Federasyon Şampiyonası bugün sona erdi.

İlimiz Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda cuma günü başlayan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Federasyon Şampiyonası bugün sona erdi. 11 erkek kulüp, 5 bayan kulüp olmak üzere toplam 16 kulübün katıldığı müsabakalarda; Erkeklerde Yarımca Spor Kulübü 1., Boğaziçi Spor Kulübü 2. ve 501 yıl spor kulübü 3. olurken, bayanlarda ise İstanbul Bilimsel yüzme Spor Kulübü 1. , Deniz Yıldızları Spor Kulübü 2. ve Boğaziçi Yüzme Cim. Spor Kulübü de 3. oldular. Şampiyonanın kapanış törenin de ilk konuşmayı yapan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonları Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özen şampiyonada, 16 takımın centilmence mücadele ettiğini belirterek kulüplere ve sporculara teşekkür etti. Dr. Özen, organizasyonun çok iyi geçtiğini belirterek katkılarından dolayı Giresun Valiliğine ve diğer emeği geçenlere şükranlarını sundu. Vali Vekili Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz da şampiyonanın ilimizde yapılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, konuk sporcuları ilimizde ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Gençlerin spora gönül vermesinin güzel bir olay olduğunu dile getiren Vali Vekili Yorulmaz, sporcuları ve organizede emeği geçenleri kutladı. Konuşmaların andından dereceye girenlere kupa ve madalyaları törene katılan Vali Vekili Fethi Yorulmaz, Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonları Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özen, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Haluk Mutlu ve diğer yetkililerce verildi. Ayrıca, Şampiyonaya katkılarından dolayı Federasyon tarafından Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’e verilen plaket Vali Vekili Fethi yorulmaz tarafından alındı. Şampiyona için ilimize gelen konuklar bu akşam ilimizden ayrılacaklar.         

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir