Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10993 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2011 - 12:53

Şampiyonun adresi İkbal FEM Dershanesi oldu.

Büyüt
Küçült
Şampiyonun adresi İkbal FEM Dershanesi
Valilik Masa Tenisi Turnuvasında Şampiyon İkbal FEM Dershanesi oldu.

Valilik Masa Tenisi Turnuvasında Şampiyon İkbal FEM Dershanesi oldu.

Şampiyonun adresi İkbal FEM Dershanesi oldu.

Giresun Valiliği ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından geleneksel olarak organize edilen çeşitli kurum ve kuruluşların katıldığı masa tenisi turnuvasında İkbal FEM Dershanesi şampiyonluğu elde etti.

Turnuvanın 11 yıldır geleneksel olarak yapıldığını belirten Giresun Gençlik Spor İl Müdürü  Soner Mağden ,”Kurumlar arası birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla 11 yıldır geleneksel olarak Valilik kupasını düzenliyoruz.16 takımın yer aldığı turnuvaya 60 sporcu katıldı ”dedi. Grup maçlarında birinci olan İkbal FEM Dershanesi’ne Valilik Kupasını veren Giresun Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz turnuvada dostluk ve sporun kazandığını ifade etti. İkinci Yağlıdere İlçesi Merkez İlköğretim Okulu ve üçüncü Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi kazandı.

Ferdi müsabakalardan İkbal FEM Dershanesi elemanlarından Yalçın Usta birinciliği kazanırken, ikinci Nihat Duruşkan, üçüncü İkbal FEM Dershanesi elemanı Mustafa Alçelik elde etti. Giresun İkbal FEM Dershanesi Genel Müdürü Levent Uysal başarıyı elde eden takıma çeşitli hediyeler verdi. İkbal FEM Dershanesi Müdürü Levent Uysal ”Dershanedeki başarılarımızı sporda da yakaladık. Spora katkılar vermeyi destekleyeceğiz. Çok çekişmeli ve zevkli geçen maçlarda dostluğun kazandığını, kültürel ve sosyal etkinliklere katılarak birlik ve beraberlikleri perçinledik.”diye konuştu. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir