Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7697 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2012 - 18:46

Serdar Eylik Giresunspor' da

Büyüt
Küçült
Serdar Eylik Giresunspor
Giresunspor transfer çalışmaları doğrultusunda bu sezon Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen, Galatasaray'ın oyuncusu Serdar Eylik'i transfer etti.

SERDAR EYLİK GİRESUNSPOR’DA

*** Giresunspor transfer çalışmaları doğrultusunda bu sezon Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen, Galatasaray'ın oyuncusu Serdar Eylik'i transfer etti.  

Transfer çalışmalarına devam eden Giresunspor, Galatasaray’dan sezon başında kiralık olarak Karşıyaka’ya giden Serdar Eylik’i transfer etti.

1990 doğumlu Serdar Eylik, Giresunspor kulübüyle toplam 1.5 yıllık anlaşma imzalayacak. Bu sezon Karşıyaka’da 6 maçta forma giyen Serdar Eylik, kanatlarda görev yapıyor.

Serdar Eylik, Bank Asya 1. Ligde toplam 44 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti. Toplam 39 kez Milli olan Serdar Eylik, Ümit Milli Takım formasını da giyiyor.

Serdar Eylik, bugünden itibaren çalışmalara başlayacak ve Akhisar maçında hocasından görev bekleyecek.

MUNSY’DE PÜRÜZ

Giresunspor’un daha önce kesin anlaşmaya vardığı İsviçre’nin FC Kriens takımında forma giyen Ridge Munsy, bonservis işlemlerini tamamlamak için gittiği İsviçre’den telefon ederek, transferin gerçekleşemeyeceğinin zor olduğunu söyledi. Munsy’nin Türkiye’de futbol oynama konusunda kız arkadaşıyla anlaşmazlığa düştüğü için gelişini askıya aldığı öğrenildi.

Munsy’nin gelmemesi durumunda gündemde bulunan diğer yabancı oyuncular ile temaslar devam edecek.

NEVZAT ŞAKAR’A GEÇMİŞ OLSUN

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı  Nevzat Şakar üzüntü verici bir olayla karşı karşıya kalmıştır. Olayın ucuz atlatılması tek tesellidir. Bu vesile ile Trabzonspor camiası ve Nevzat Şakar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU 
 


 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir