Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14703 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2017 - 23:10

Sokak Basketbol Turnuvasının Final maçı Nefesleri Kesti

Büyüt
Küçült
Sokak Basketbol Turnuvasının Final maçı Nefesleri
Tirebolu Belediyesi tarafından Yaz Etkinlikleri kapsamında, katılımcılık, fırsat yaratma, centilmenlik ve saygı kavramları temel alınarak gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilk defa Sokak Basketbolu Turnuvası düzenledi.
İlk karşılaşma 16 Temmuz Pazar akşamı Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın oynadığı karşılaşma ile başladı ve 3 gün sonra salı günü Yine Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak'ın  hava topu atmasıyla başlattığı final maçıyla son buldu.

Her yaş kategorisinden kız ve erkek basketbol severlerin katılabildiği turnuva, Barabut Mevkinde ki Basketbol sahasında akşamları oynandı ve 18 temmuz salı akşamı final maçı ve ödül töreni gerçekleşti.

Turnuva boyunca karşılaşmaları heyecanlı gözlerle takip eden Tirebolu halkı final akşamında da oyuncuları yalnız bırakmayarak tezahürat, slogan ve alkışlarla desteklerini gösterdiler.

Final maçında karşılaşan 14 Evlerspor, Betonspor takımını 17 - 15 gibi net bir skorla yenerek turnuva’nın galibi oldular.


Başkan Karapıçak turnuvaya katılan tüm sporcuları mücadeleleri için kutlarken; Centilmen takım( MacikBoys başta olmak üzere, 3. ( Tirebolu Gücü ), 2. ( Betonspor ) ve turnuvanın galibi olan 14 Evlerspor takımına kupa ve madalyalarını takdim etti.

Ayrıca turnuvaya renk katan diğer bir oyunda üçlük atışlarıydı. Finale kalan 3 kişiye ve turnuvada emeği geçen herkese mansiyon ödülleri verildi.

Başkan Karapıçak, turnuvanın organizesinde emeği geçen komite üyeleri Uğur Odabaş, Yasin Kasap, Ömer Rıza Nakipoğlu, Köksal Budak, Sedat Takır ve Kadir Can Çamur'a plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Turnuva’nın final maçında karşılaşan ,14 Evlerspor ve Betonspor arasında ki maçın hava atışını yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak: "Tirebolu da yıllardır sokak sporu destekliyoruz.Şimdi ise bir ilki gerçekleştiriyoruz. Tirebolu'da ilk defa ‘’Sokak Basketbol Turnuvası’’ nı gerçekleştirdik.Bu organizasyonu inşallah bundan sonra ki yıllarda da devam ettirip Giresun geneli ve daha son ülke geneline taşıyacağız.Burada yarışan sporcularımız inanılmaz bir enerjiyle centilmenliklerinden ödün vermeden final maçına kadar geldiler.Ben burada yarışan tüm sporcu kardeşlerime şimdiden çok teşekkür ediyorum.Müthiş bir enerji ile bizlere örnek oldular’’dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir