Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6179 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2023 - 14:06

SOKAK BASKETBOLU HEYECANI BAŞLIYOR

Büyüt
Küçült
SOKAK BASKETBOLU HEYECANI

Giresun Belediyesi tarafından merhum Belediye Başkanı Mehmet Larçın anısına düzenlenecek Sokak Basketbolu heyecanı başlıyor. Giresun'da Yaz Başka Güzel mottosuyla start alacak turnuvaya katılmak isteyenler 11 Temmuz gününe kadar Belediye Spor Şefliği Birimine başvuru yapabilecek.

28 Temmuz günü oynanacak açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda maçlar Atapark’ta oynanacak olup, kura çekimi ise 27 Temmuz’da yapılacak.

Bu yıl 26.sı organize edilen ve Giresun’a önemli hizmetleri geçen Merhum Belediye Başkanı Mehmet Larçın anısına düzenlenen turnuvada; 2005 ve üzeri doğumlular (Büyükler), 2006-2007 doğumlular (Gençler), 2008-2009 doğumlular (Yıldızlar), 2010-2011 doğumlular (Küçükler) ve 2012-2013 doğumlular (Minikler) kategorilerinin yer alacağı Mehmet Larçın sokak basketbolu turnuvasına basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, turnuvayı kazanan takımlara sürpriz hediyeler verilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuza önemli hizmetleri olmuş Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Larçın anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir