Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7216 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2012 - 11:08

Son 40 Saniyede Kaybettik: 64-71

Büyüt
Küçült
Son 40 Saniyede Kaybettik:
2. Lig'de mücadele eden Yeşil Giresun Belediyespor kendi evinde ağırladığı İstanbuspor'a 71 - 64 yenildi.

Başından sonuna dek başabaş giden mücadelenin son dakikasında şansın güldüğü taraf İstanbulspor oldu. İlk yarısı 35 - 33 Dev Çotanaklar'ın önde tamamladığı müsabakada son 40 saniyeye 62- 62 berabere girildi. İStanbulspor'un şan eseri attığı 3lük sayı maçın kaderini belirledi.
19 Eylül Salonu'nu tıklım tıklım dolduran çotanak taraftarlar ise maçın her saniyesinde takıma desteğini sürdürdü.
Maç sonrası bir değerlendirme yapan İstanbulspor koçu Adem Savacı yıllardır antrenörlük yaptığını ancak böyle bir taraftar desteği görmediğini ve burada kazandıkları puanın bir şans olduğunu vurguladı. Rakip takım koçu Savacı ayrıca ligde bulunan tüm takımların 19 Eylül Spor Salonu'nda bu taraftarlar karşısında zor anlar yaşayacağını söyledi.
Savacı'nın ardından bir değerlendirme de Yeşil Giresun Belediyespor koçu Yüzel Platin ve Takım kaptanı Melih Sevda yaptı. İlk olarak konuşan Koç Platin, "Bu müsabaka kendi evimizde, taraftarlarımıza kendimizi göstereceğimiz ilk müsabakaydı. Bu yüzden çok büyük anlamı vardı. Ancak son dakikada talihsiz bir şekilde kaybettik. Önümüzdeki müsabakalarda bunu telafi edeceğiz. Bunu başaracak güçteyiz. Giresun taraftarıyla ilk kez buluştum ve bu seyirci desteğine inanamadım. Bu seyirci galibiyet hak ediyodu. Önümüzdeki müsabakalarda taraftarımıza hakettiği galibiyetleri getireceğiz." dedi.
Kaptan Melih Sevda ise, "Hocamın da dediği gibi bu maç bizim için çok önemliydi. Kendi evimizde bunu mutlaka kazanmalıydık. Ama olmadı. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirimki bu taraftarın desteği ile bizim sırtımız yere gelmez. Önümüzdeki müsabakalarda 2. Lig'i rakiplerimize dar edeceğiz." diye konuştu.








Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir