Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10180 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2013 - 16:01

'Sporla Gülen Yüzler Projesi' Basın Bildirisi

Büyüt
Küçült
Sporla Gülen Yüzler Projesi Basın
Giresun Kültür Gençlik Spor Sağlık ve Eğitim Derneğinin (GİKSED) Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütmekte olduğu Sporla Gülen Yüzler projesinin açılışı gerçekleştirildi.

‘Sporla Gülen Yüzler Projesi’ Basın Bildirisi

Giresun Kültür  Gençlik Spor  Sağlık ve Eğitim Derneğinin (GİKSED)  Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütmekte olduğu Sporla Gülen Yüzler projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Aksu Mahallesi yağız sokak no 1 adresinde faaliyete geçen Gençlik Merkezinin açılışına bir çok lise ve üniversite öğrencisi katıldı. Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgi verilen açılışta, öğrencilere Gençlik merkezi tanıtıldı.

 Proje kapsamında 20  kişi sürat koşuları alanında, 20 kişi orta mesafe koşuları alanında, 20 kişi uzun mesafe koşuları alanında, 20 kişi uzun atlama alanında ve 20 kişi de üç adım atlama alanında 4’er ay ücretsiz eğitim görecektir Ayrıca 50 kişi ÜDS ve KPDS alanında 100kişi de bilgisayar işletmenliği alanında ücretsiz eğitim görecektir. Gençlerin boş zamanlarının da düşünüldüğü proje kapsamında, Gençlik Merkezinde  masa tenisi, özel  halı saha imkanı, sinema keyfi  ve eğitici seminerlere katılma gibi imkanlar hazırlanmıştır.

Gençlerin ücretsiz olarak faydalanabileceği Gençlik Merkezinin tüm Giresun için hayırlı olmasını diler ve  tüm gençleri merkezimize davet ederiz.

Saygılarımızla

Engin YILMAZ

Giksed Yön.Kur.Başk.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir