Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6790 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   09 Mart 2012 - 19:00

Sualtı Hokeyi Şampiyonası Başladı

Büyüt
Küçült
Sualtı Hokeyi Şampiyonası
Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Federasyon Şampiyonası bugün Vali Vekili Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz'ında katılımıyla başladı.

Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Federasyon Şampiyonası bugün Vali Vekili Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz’ında katılımıyla başladı.   Giresun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlene şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 15 kulüp, 20 takım ve 30 hakem illerini temsilen birçok genç sporcu katılıyor.   Bu sabah  saat 9:00’da başlayan yarışmaların ardından yapılan 15:00’de şampiyonanın açılış seremonisi düzenlendi.   Şampiyonanın açılışını yapan Vali Vekili Yorulmaz, böylesi büyük bir organizasyonun ilimizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Giresun’un sualtı sporlarının yapılması için elverişli bir tesise sahip olduğu için şanslı olduğunu kaydeden Vali Vekili Yorulmaz, “ Böylesi olimpik düzeyde bir tesise sahip olmak ilimiz için büyük bir ayrıcalık. Bu tesis Giresun ve Türk Sporu adına çok önemli bir tesisi. Bu ayrıcalığın kıymetini bilelim ve tadını çıkaralım. Yarışmaların başarılı geçmesini diliyorum” dedi.   Türkiye Sualtı sporları Federasyonları Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özen’de konuşmasında şampiyonanın Giresun’da düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “ Biz Türkiye olarak büyüklerde sualtı hokeyinde Avrupa Şampiyonu ve Dünya ikincisiyiz. Bu unvanı koruyacak ve daha üst noktalara çıkaracak yeni jenerasyonu motive ederek, yetiştirmek ve daha başarılı olmaları için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” dedi.   Açılış Seremonisini 16:00-18:00 saatleri arasındaki yarışmalar takip etti. 3 gün sürecek olan şampiyona yarın ( 10 Mart Cumartesi günü) 09:00-18:00 saatleri arasında yapılacak yarışmaların ardından 11 Mart Pazar günü 09:30-14:30 arasındaki yarışmalar bitiminde 15:00’daki Kapanış Seremonisi ve Kupa ve Madalya töreniyle tamamlanacak.   Törene Vali Vekili Fethi Yorulmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Hakim Durmuş Karaçalı, Türkiye Sualtı sporları Federasyonları Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Özen, Sualtı sporları Genel Sekreteri Oğuz Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kılıçarslan da katıldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir