Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7847 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2011 - 10:49

Sualtı Sporlarında Giresun başarısı

Büyüt
Küçült
Sualtı Sporlarında Giresun
Sualtı Sporları Federasyonu 2011 Faaliyetleri arasında yer alan Kısa Kulvar Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonası İstanbul Bahçelievler Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde yapıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 2011 Planlı Faaliyetleri arasında yer alan Kısa Kulvar Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonası İstanbul Bahçelievler Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.
Çeşitli illerden 27 erkek ve kız takımının katıldığı şampiyonaya ilgi çok yoğun oldu. Bu sezon ilk kez Giresun isminin de yazıldığı müsabakalarda ilk defa yer almasına rağmen Giresun takımında yer alan birçok isim Türkiye çapında isimleri geride bırakarak büyük bir çıkış yakaladı.
Şampiyona için bir süre önce Giresun ilinde seçme yapan ve takım oluşturma faaliyetlerine başlayan Giresun Mavi Mercan Su Sporları Kulübü seçtiği sporcular ile geldiği İstanbul’dan mutlu dönüyor.
 Giresun bölgesini ilk defa Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu etkinliğinde gören federasyon yetkilileri Giresun’un bu mücadelesine yaptıkları destek sözleri ile katkıda bulunmayı vaat ettiler.
 Müsabakalara 1 kız 5 erkek sporcu ile katılan Giresun Mavi Mercan Su Sporları Kulübü Teknik Direktörü ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Giresun İl Temsilcisi Cüneyt Şipal bu organizasyona gelene kadar birçok zorlukla karşılaştıklarını anlatırken şunlara değindi. “
 Giresun adına bu takımı kurmak hiçte kolay olmadı, Sualtı ve Paletli Yüzme çok bilinen bir branş olmadığı için kendimizi veliler başta olmak üzere sporcularımıza çok zor anlattık, ancak bizleri bu camia ile tanıştıran federasyon danışmanı Giresunlu büyüğümüz Ethem Bakar’ın çok büyük desteklerini gördük, Giresun Valimiz Sayın Mustafa Yaman’da her zaman yanımızda oldu Giresun Spor İl Müdürümüz Soner Maden ve Giresun Olimpik Yüzme Havuzu personeli de anlayışlı davrandı ve böyle bir takım meydana geldi, İstanbul’a gelirken açıkçası bizi nasıl bir ortamın beklediğini tahmin edemiyorduk, yaşadığımız ambiyans ve şampiyonadaki olumlu hava ben başta olmak üzere bütün sporcularımı hırslandırdı ve 3 kategoride barajı geçerek Türkiye çapında bir çok sporcuyu geride bıraktık, bunların arasında milli olmuş isimlerinde olması bizleri gelecek için umutlandırdı, ayrıca Giresun takımı şampiyonadaki en genç takımdı, federasyonumuzdan aldığımız övgüler Giresun olarak bizlere umut veren bir başka olaydı, bizleri İstanbul ilinde misafir eden Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Bulancaklı hemşerimiz Faruk Aydın, yine bizlere yemek vererek takımımızı en iyi şekilde motive eden Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü hemşerimiz Ali Aydın’a son olarak ta bu takımı bugünlere getiren Federasyon danışmanı Giresun’lu büyüğümüz Ethem Bakar’a şahsım ve takımımda yer alan sporcularım adına teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir