Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17489 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2017 - 19:23

Tireboluspor İlk Antrenmanda Buluştu

Büyüt
Küçült
Tireboluspor İlk Antrenmanda

Giresun Süper Amatör Kümede yer alan temsilcimiz Tireboluspor, 15 ekim de başlayacak yeni sezon için çalışmalara başladı.

Yeni yönetim kadrosuyla iddiasını şampiyonluğa kilitleyen Tireboluspor, takıma katılan yeni oyuncularla dün akşam ilk idmanını yaptı.

Takımın başına yeni getirilen yeni teknik adam Hasan Ali Tek ve Yardımcısı Mehmet Karahasanoğlu ile dün akşam oyuncularla tanıştı.

Tirebolu ilçe Kapalı Spor Salonu yanındaki halı sahada gerçekleşen antrenman; koşu, stretching hareketleri ve şut çalışmalarıyla yaklaşık 1 saat devam etti.

Mavi-Beyazlı ekipte yeni gözde transferlerde ilk antrenmanlarına çıkarak takıma alışmaya çalıştılar.

İlk Antrenman gününde Tireboluspor yönetim kurulu üyeleri, Besim Kadıoğlu, Halil Bayrak, Figen Say İşler, Sedat Pir ve Tireboluspor Kulübünün eski Başkanı Yusuf Hacıibrahimoğlu teknik heyeti ve oyuncuları yalnız bırakmadı.

Teknik Direktör Hasan Ali Tek ve futbol şube sorumlusu Besim Kadıoğlu, Antrenman öncesi Soyunma odasında futbolcularla buluştular ve kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdiler. Sohbette; hedeflerinin mutlak Şampiyonluk olduğunu, bu sezon Yönetim Kurulu olarak Başkan Mazlum Tomak Önderliğinde ellerinden gelen tüm imkanları Tireboluspor için seferber edeceklerini, bunun karşılığında sizlerden sadece yeteneklerinizi ortaya koyup maçları kazanmasını talep ediyoruz açıklamalarında bulundular.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir