Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7811 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   27 Mart 2012 - 10:45

Tireboluspor Mağlup Başladı: 3-1

Büyüt
Küçült
Tireboluspor Mağlup Başladı:
Bugün başlayan Bayanlar Voleybol 2. Ligi yarı final grup karşılaşmalarında ekibimiz Tireboluspor, Karayollarına 3-1 yenildi.

Tireboluspor Mağlup Başladı: 3-1

 

Bugün başlayan Bayanlar Voleybol 2. Ligi yarı final grup karşılaşmalarında ekibimiz Tireboluspor, Karayollarına 3-1 yenildi.

 

Bursa Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada gurbetçi taraftarının desteğini de arkasına alarak başlayan mavi beyazlılar, ilk ve ikinci seti 25-17 kaybetti.

 

Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Tireboluspor, Çotanakların desteği sonrası aradaki farkı hızla açarak üçüncü periyotu 25-21 önde kapatarak skoru 2-1 getirdi.

 

Dördüncü sette istediği performansı sahaya yansıtamayan mavi beyazlılar, rakibine 25-21 yenilerek sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

 

Müsabaka sonrası karşılaşmayı izleyen taraftarlar büyük üzüntü yaşarken, gözler yarın oynanacak olan Sarıyer Belediye karşılaşmasına çevrildi.

 

Müsabaka boyunda Bursa Giresunlular ve Tirebolu Güceliler Derneği yönetim kurulu kızlarımıza tam destek verirken, yarın oynanacak karşılaşma öncesi kızlarımızdan galibiyet sözü aldılar.

 

Öte yandan grubumuzda oynanan diğer karşılaşmada yarınki rakibimiz Sarıyer Belediye, Salihli Belediye’yi 3-0 mağlup etti.

 

Yusuf Başkan Çok Stresliydi

 

Birinci lige çıkma parolası ile Play Offlara katılan Tireboluspor'da başkanın çok stresli olduğu gözlerden kaçmadı.

 

Maç Boyunca kenardan heyecanlı bekleyişini sürdüren Yusuf Hacıibrahimoğlu, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.

 

Maç sonu yapmış olduğu açıklamada takımına güvendiğini söyleyen Hacıibrahimoğlu, “Bütçesi çok güçlü takımlar ile karşılaşıyoruz. Bizler sıkıntılı bütçe ile buralara kadar geldik ama takım olarak inandık. Bunu başaracak güçteyiz. İnşallah yarın Sarıyer Belediyeyi yenip yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca Play Off süresince Bursa'da bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta değerli hemşerimiz Hacı Özer olmak üzere Bursa Giresunlular Derneği başkanı Üzeyir Aktaş ve yönetimi kuruluna, Tirebolu ve Güceliler Derneği başkanı İsmail Akdoğan ve yönetim kuruluna, çok değerli Tirebolulu iş adamlarımız Halil Demirtaş, Mustafa Ateş'e ve bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir