Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16740 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2017 - 20:18

Yağlıderespor Bu Sezon İşi Sıkı Tutacak

Büyüt
Küçült
Yağlıderespor Bu Sezon İşi Sıkı

Yağlıdere Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yağlıderesporlu futbolcularla toplantı düzenledi.

Belediye Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Başkan Kırhasanoğlunun yanı sıra, yöneticilerden Uğur Karaman, Teknik sorumlu Mustafa Yanbul ile futbolcular katıldı.

Başkan Kırhasanoğlu,yaptığı konuşmada, geçtiğimiz sezon birinci amatör kümede çok güzel bir sezon geçirdiklerini hatırlattı.

Emeği gecen herkese teşekkür eden Kırhasanoğlu,gecen sene şampiyon olamadık ama çok iyi bir mücadele örneği sergiledik.’’dedi.

Lige geç başladıkları için ilk beş hafta zayıf geçtiğini belirten Kırhasanoğlu,şunları söyledi:

‘’Birlik ve beraberlik içerisinde aynen devam edersek başarılar devam edecektir. Biz geçtiğimiz yıl profesyonel takım havasında bir mücadele sergiledik. Aynı örneği bu senede sergileyeceğiz. İlde Yağlıderespor parmakla gösterilen bir takım olacaktır. Futbolcuların eksiksiz malzemeleri olmaları için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yine maçlardan sonra her hafta takımımız galip gelsin veya mağlup olsun maçın ardından yemek ikramı bu sezonda devam edecektir. Bizler üzerimize düşen görevi bu sezonda sürdüreceğiz.’’diye konuştu.

Yağlıderespor teknik sorumlusu Mustafa Yanbul’da,Yeni sezon hazırlıklarını 15 gündür sürdürdüklerini belirtti.


Hedeflerin bu sezonda şampiyonluk olduğunu ifade eden Yanbul,bu sezonda takımımıza destek çıkan her konuda yağlıderesporumuzun yanında olan Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna ve yönetici abilerimize takım arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.’’



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir