Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9787 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2011 - 20:15

YGB Bisiklet Takımı 4. Oldu.

Büyüt
Küçült
YGB Bisiklet Takımı 4.
Yeşil Giresun Belediyespor Bisiklet takımı, Alanya'da düzenlenen, 14 takımın katıldığı Türkiye Bisiklet Federasyonu K.A.P Yarışı Sezon Açılışı yol Yarışları Yıldızlar Erkek - A etap takım klasmanında Türkiye 4.sü oldu.

Yeşil Giresun Belediyespor Bisiklet takımı, Alanya'da düzenlenen, 14 takımın katıldığı Türkiye Bisiklet Federasyonu K.A.P Yarışı Sezon Açılışı yol Yarışları Yıldızlar Erkek - A etap takım klasmanında Türkiye 4.sü oldu. Alınan bu dereceden büyük mutluluk duyduklarını belirten Yeşil Giresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu," Giresunspor'umuzun yanı sıra şehrimizi temsil edecek etkinliklerin olması kentimiz adına büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum.   Bu etkinlik şehrimizde bir ilkti. Başlangıç olarak iyi bir derece aldığımızı düşünüyorum. Yine önümüzde bir çok etap var. Bu etaplarda da iyi sonuçlar alarak Giresun'u başarı ile temsil edeceğiz." dedi. Başkan Aksu bu etaplardan birinin Giresun'da gerçekleşmesi için federasyon düzeyinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Sporculardan Mesut Can Kılıç ve Yücel Demirkılıç'ın gösterdiği performans sonucu milli takıma seçilme şansının olduğunu da dile getiren Aksu bu durumun Giresun adına gurur verici olduğunu söyledi.   Aksu ayrıca bu oluşumun hayat bulmasında büyük emeği geçen Giresun Bisiklet İl Temsilcisi İsmail Demirel, YGBS Bisiklet takımı antrenörleri ve sporcularına teşekkürlerini iletti.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir