MHP'liler Yağlıdere'de iftarda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yağlıdere İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geldi.
MHP'liler Yağlıdere'de iftarda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yağlıdere İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geldi.
Gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP MYK üyesi İsmail Bozalioğlu, MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, bazı ilçe başkanları, eski Belediye Başkanları ve adayları, İl Genel Meclisi Üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, "Türk Milleti Ülkücü hareket dünya var oldukça mücadele inancını ve kararlılığını sürdürecektir. Bu konuda tek bir kişinin dahi şüphe duymamalıdır. Bin yıllık kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.
Mahalli idareler seçimlerine değinen Erzurum, yerel seçim çalışmalarına Ocak ayında start verdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi; "Değerli ülküdaşlarım, partimizin, partinizin İl Başkanı sıfatıyla iddia ediyorum ki; Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi şu anda 16 ilçenin tamamında iddialı ve seçim kazanmaya en yakın partidir… Bunların başında da Yağlıdere gelmektedir... Bildiğiniz gibi bazı ilçelerimizi ve Beldelerimizde Belediye Başkan adaylarımız açıkladık. Adaylarımızı tespit ederken ince eleyip sık dokuduk!.. Halkımıza sorduk, örgütümüze sorduk…Anketler yaptırdık…Sonrasında da son derece olumlu tepkiler aldık."
Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü; "Adaylığını ilan ettiğimiz ve edeceğimiz arkadaşlarımızın ortak noktası Giresun halkının güveneceği şehrin anahtarını teslim ederken gözünün arkada kalmayacağını isimler!.. Yani halkımız diyecek ki bu adamdan Belediye Başkanı olur. Kişiliği ve dürüstlüğü ile milletimize güven veren, misyonu, vizyonu olan, ufku geniş, liyakat sahibi, proje üretebilecek millete yabancı olmadığı gibi belediyeciliği yandaşlarına ve Partisine hizmet etme aracı olarak algılamayacak birine ben anahtarı teslim ederim diyecek!.. Sonuç olarak adaylarımızda bir şehrin gelecek 5 yılını güvenle teslim edebileceğimiz kriterleri taşıması olmazsa olmazımızdır."
Benzer Haberler
MHP'liler iftarda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Teşkilatı düzenlenen iftar programında Türk...
TÜRKİYE’DE SİYASİ PARTİLER
Nurullah AYDIN 30 Eylül 2013-ANKARA Türkiye’de 75 siyasi parti var. Ancak seçime katılacakların...
''Kimse MHP' den üstün değildir''
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar; ''Kimse MHP' den üstün değildir''...
Giresun Ilceleri Haberleri
TümüGelinliğe sarılı naaşı gözyaşlarıyla uğurlandı
Çarşamba günü beyin ölümü gerçekleşerek organları bağışlanan 23 yaşındaki Burcu Memiş, tabutuna...
Giresun Offroad Yarışı, Bulancak'ta Yapıldı
2025 PETLAS Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3. ayağı, Giresun Offroad Spor Kulübü tarafından...
Kovanlık'ta Geleneksel Futbol Heyecanı Başlıyor!
Kovanlık Belediyesi ile Bulancak Kovanlık Beldesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği...
TÜGVA Dereli Söyleşilerle Gençlerle Buluştu
TÜGVA Dereli Söyleşilerle Gençlerle Buluştu Sosyolog-Yazar Göktekin Dereli Gençliği ile buluştu
TÜGVA Bulancak Yaz Okulu İçin Eğitmen Alımları Başladı
TÜGVA Bulancak Temsilciliği, her yıl yoğun ilgi gören ve yüzlerce öğrencinin katıldığı Yaz Okulu...
Dr. Enes Eminoğlu TÜGVA Bulancak’ı Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu TÜGVA Bulancak’ı Ziyaret Etti
TÖMBELEKÇİLER YARIŞIYOR!
TÜGVA BULANCAK’TAN RAMAZAN COŞKUSU: TÖMBELEKÇİLER YARIŞIYOR!
Hayvancılığa Destek Projesi Toplantısı Düzenlendi
Dereli İlçesinde Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi Toplantısı Düzenlendi
Alucra Demirözü Köyü’nden, Baz İstasyonu Talebi
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable...
Yeni Hayvancılık Destekleme Modeli toplantısı yapıldı
Dereli’de Muhtarlara “Yeni Hayvancılık Destekleme Modeli” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
40. Dönem Mezuniyet Buluşması Gerçekleşti
Şebinkarahisar İmam Hatip Ortaokulu 40. Dönem Mezuniyet Buluşması Gerçekleşti
Kurdoğlu Hacı Hafız Kabri Başında ve Adının Verildiği...
Milli Mücadele Kahramanı, 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alayları Müftüsü Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa...





