Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1862 kez okundu.
Yazının Tarihi :   22 Temmuz 2024 - 09:43:33

EBEDİ ALEME GÖÇ EDEN FIRAT SAYILGAN UNUTULMAYACAK

Büyüt
Küçült
EBEDİ ALEME GÖÇ EDEN FIRAT SAYILGAN UNUTULMAYACAK

Hikmet Okuyar

EBEDİ ALEME GÖÇ EDEN FIRAT SAYILGAN UNUTULMAYACAK.. / Hikmet Okuyar

*

Birikimleri tasarımları tavsiyeleri ve yaptırımları ile ünlü Değerli Hemşehrimiz ŞEBİNKARAHİSAR SEVDASI Güzel Sanatlar Danışmanımız, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, Safranbolu’nun korunması konusunda çok emek vermiş süper Şebinkarahisarlı kültür sanat Fikirdaşım; Fırat Sayılgan a; Ebedi aleme yolculuğunda Allah’tan rahmet diliyorum.. Mekanı Cennet olsun.. Ruhu Şaad olsun.. Ailesine, akrabalarına, hemşehrilerine ve Sevenlerine taziyelerimi bildiriyorum.. FIRAT SAYILGAN ismi unutulmayacak hizmetleriyle yaşatılacak..13.07.2024, Hikmet Okuyar, ŞÜSİYAD Başkanı, ŞEBİNKARAHİSAR SEVDASI Proje SAHİBİ.. Dağların ve Çobanların Şairi, BİZİM HİKMET..

...................

Fırat Sayılgan Kimdir ?

1957 yılında Giresun Şebinkarahisarda doğan Fırat SAYILGAN, ilköğrenimini İstiklal İlkokulu/Şebinkarahisar , ortaokul ve lise öğrenimi Ankarada tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünden mezun olmuştur.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde 1985 yılında işe başladıktan sonra aynı yıl sınavla Çankaya Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğünde göreve başlamıştır. İmar affı uygulamaları konusunda 1991 yılına kadar çalışmalarını sürdürmüştür. 1991 yılında Kültür Bakanlığına naklen geçiş yapmış olup bu kurumda yaklaşık 25 yıl süre ile Eski Eser Onarımları konusunda Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Dairesi Başkanlığında görev yapmıştır.

2863 sayılı yasa kapsamında Tescilli Taşınmaz Kültür Varlıklarına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik hazırlanması ve uygulaması konusunda görev almıştır.....Evli ve 2 çocuk babasıdır.

18.10.2016 tarihinden itibaren Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmüş 13.07.2024 tarihinde vefat etmiştir..

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir