Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu makale 1342 kez okundu.
Yazının Tarihi :   23 Temmuz 2024 - 10:00:50

Selamet Akıncılarının Kızılelması, İslm Birliğini kurmaktır.

Büyüt
Küçült
Selamet Akıncılarının Kızılelması, İslm Birliğini kurmaktır.

Eyüphan Kaya

Selamet Akıncıları, “önce ahlak ve maneviyat, önce Aile ve Devlet” şiarıyla çalışacaklarını içeren bir manifesto yayınladı.Selamet Akıncıları Birliği Kurucu Başkanı Ahmet Tanrıverdi, manifesto yayınlayarak yapacakları çalışmalarla önce Adalet ekseninde Adil Bir Dünya kurulması yolunda çalışacaklarını söyledi.

 

Tanrıverdi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlk insan, ilk Aile Reisi ilk Devlet Başkanı ve ilk Resulüllah Hz. Adem(as) atamızın babamızın yaratıcıdan alarak ortaya koyduğu şiar, mefkure ve prensiplere karşı çıkılması ile başlayan hak ile batıl mücadelesi günümüze kadar gelmiş, kıyamete kadar da devam edecektir.

Bu mücadelede Resuller, Nebiler hakkın, onlara karşı çıkan Firavunlar, Nemrutlar, Ebu Cehil ve Ebu Lehepler ise batılın temsilcisi olmuşlardır. Hakkı temsil eden Peygamberler Hakk adalet, iyilik, aydınlık ve Allaha kulluk KULHAKLARI anlayışını batılı temsil edenler ise zulmü, sömürüyü, karanlığı ve kula kulluk anlayışını temsil etmişlerdir.

Önceki Peygamberlerin ortaya koyduğu hak yolun ilkeleri zamanla değişikliğe uğramış, bozulmuş, Son CİHAD ve RAHMET Peygamberi Medine İslam Devleti Başkanı Hz. Muhammedin getirdiği Vahye dayalı İslâmın ise bozulmadığı, bozulmayacağı ve kıyamete kadar bâki kalacağı bizzat Allah tarafından vaad edilmiştir. (Nur-55)

İslâmın ilkelerini bozamayacaklarını anlayan bâtılın temsilcileri Müslümanları bozmak, onların yaşayışlarını bâtıla uygun hale getirmek, kimliksiz, kişiliksiz, ruhsuz işbirlikçi bir Müslüman tipi oluşturmak için var güçleri ile çalışmışlar, bunda da kısmen başarıya ulaşmışlardır.

600 yıl boyunca yeryüzünde hakkı ve adaleti hâkim kılan Osmanlı islam Devletini yıkmışlar, yerine kurulan 29 Ekimde ilan edildiğindeki ismiyle Türkiye İslam Cumhuriyetini de 1924 Anayas’sında yazdığı “Devletin dini İslam” 2.maddesini kaldırarak tamamen yok ederek İslâmı yeryüzünden silmenin plan ve projelerini uygulamışlardır.

Bugün bâtıl anlayışın, zulüm sömürünün siyonizmin temsilcileri başta ABD/AB Rusya/Çin İsrail olmak üzere batı ülkeleridir. Bu ülkeler, halkı Müslüman olan tüm ülkeleri hegemonyaları altına almışlar, yönetimlerini istedikleri gibi oluşturmuşlar, yıllardır sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik olarak bozmaya, sömürmeye devam etmektedirler.

İslâmı yok etme projelerini uygulama safhasında iken 1969 yılında Necmeddin Erbakan Hocamız AKINCI KADROSUYLA ortaya atılarak hakkın savunuculuğunu üstlenmiştir. Erbakan Hocamızın mayası Allahın izniyle tutmuş, “Hak geldi, bâtıl zail oldu” sancağının altında milyonlar toplanmaya başlamıştır. Erbakan Hocamız 1970 yılında hakkı temsil etmek üzere Milli Nizam Partisini kurmuş o kapatılınca da aynı gaye ile 1972 yılında Milli Selamet Partisini kurmuş ve hakkın hâkimiyeti için var gücüyle çalışmaya başlamıştır. O yıldan itibaren büyük bir azim ve gayretle yaptığı faaliyetler, akan suyun tersine çevrilmesine vesile olmuş, ülkemiz kölelik anlayışından sıyrılarak liderliğe doğru yol yürümeye başlamıştır. İşte bizler, Osmanlının öncü AKINCI kuvveti olan ve hakkın hâkimiyeti için gayret eden, savaşan CİHAD eden Akıncıların ortaya koyduğu ruhu yeniden diriltmeyi hedef alan Millî Nizam, Milli Selamet, MTTB AKINCI gençleriyiz. O dönemde taşıdığımız Akıncı ruhu yine Erbakan Hocamızın önderliğinde 1975 yılında Akıncılar Teşkilatı olarak Türkiye genelinde neşvü nema buldu.

Akıncılar; ülkemizin o çalkantılı günlerinde anarşiye ve teröre karışmadan yaptığı faaliyetler ile halkımızın ruhuna ve gönlüne hitap ederek ahlâk ve fazilet yolunda hayırlı hizmetler yaptı.

Akıncı ruhunu hiç kaybetmeyen bizler aradan yıllar geçtikten sonra yeniden AKILLAR HEYETİ olarak bir araya gelerek ve kendimize “ Selâmet Akıncıları” adını vererek Türkiye genelinde binlerce Akıncı ile 14 iç vilayette teşkilatlarımızı oluşturduk. 4 bölgede istişare toplantıları yaptık. 81 il de teşkilatlanacağız inşaallah. Hemen AKINCI federasyonu AKINCILAR KONFEDERASYONU kuracağız.

Selamet Akıncılarının merkezi önümüzdeki aylarda istanbul da açılışı yapılacaktır.

Selamet Akıncılarının hedefi; Hz. Peygamberin, Onun varislerinin ve bu yolun son döneminin büyük mücahidlerinden Erbakan, ElBenna İzzetbegoviç, Seyyid Kutub, Mehmet Akif Ersoy’ların hedefi olan hakkı ve adaleti hâkim kılmak, zulmü ve sömürüyü ortadan kaldırmaktır.

Selamet Akıncılarının yolu; Müslümanlar arasında hiçbir şekilde ırk, dil, mezhep, meşrep, tarikat cemaat fraksiyon ayırımı yapmaksızın Hakk ve kardeşlik ölçüleri içinde bâtılın karşısında, hakkın safında ve yüce dinimiz İslâm şeriatının ortaya koyduğu ilke ve prensipler içinde yol yürümektir.

Selamet Akıncılarının hayat görüşü; hiçbir maddi menfaat içinde olmadan, şahsi çıkar düşünmeden, geleceğe dönük hesap yapmadan Allahın rızasına talip olmak, tevhid sancağını yüceltmek, “hayat iman ve cihaddır” prensibiyle hareket etmektir.

Selamet Akıncılarının çizgisi; aynı gaye uğrunda faaliyet yapan diğer sivil toplum kuruluşları ile çatışmadan hatta onlarla zaman zaman ortak faaliyetler yaparak uhuvveti ümmetin maslahatı için ve İslâm birliğini sağlayıcı adımlar atmaktır.

Selamet Akıncılarının siyasi yolu; Erbakan Hocamızın ve yol arkadaşlarının ortaya koyduğu hedeflerini gerçekleştirme yolunda olan ve bu yolda azimle, gayretle çalışan, tarihimizin şanlı sahifelerine uygun yol yürüyen, misyon ve vizyonu ile çağlara hakkın ve adaletin mührünü vuran, her alanda yerli ve milli adımlar atan, siyonizmin karşısında şimşek olup çakan, bâtıl güçlerin üstüne yıldırım olup düşen, “önce ahlak ve maneviyat önceAile önceDevlet Hayra motor şerre fren” anlayışı ile dolu görüşlerin, liderlerin yoludur.

Selamet Akıncılarının Kızılelması, İslâm Birliğini kurmaktır. Bu gayeyle İslâm Ülkeleri arasında; Müslüman Ülkeler Birleşmiş Milletler Teşkilatının kurulması, Müslüman Ülkeler Savunma İşbirliği Teşkilatının kurulması, Müslüman Ülkeler Ortak Pazarı Teşkilatı ve Birliğinin kurulması, Müslüman Ülkeler Ortak Para Birimine geçilmesi ve Müslüman Ülkeler Kültür İşbirliği Teşkilatının kurulması yolunda gayret etmek ve Erbakan Hocamızın gayesi olan Yeni Bir Dünya kurulması yolunda çalışmaktır.

Selamet Akıncılarının prensibi; yanlış yolda olan, yaşayışları bozuk olan insanımızı, gençlerimizi kazanmak için çalışmak, kişilere değil, yanlış zihniyetlere karşı olmak, her tür ve görüşte olan insanlarımızı kaybetmek yerine onları değerlerimizle buluşturmak anlayışı içinde hareket ederek, toplumumuza İslâm ahlak ve fazilet şuurunu kazandırmak için gayret etmektir.

Suriye ve Filistin’i savunmak Türkiye’yi savunmaktır şiarıyla hareket edecek Selamet Akıncıları olarak siyonizme karşı fiilî savaşta seferberlik vazifesine tüm AKINCILAR olarak hazırız

Son olarak Selamet Akıncıları yozlaştırılan her türlü sosyal ve kültürel değerlerimizi yeniden asli hüviyetine kavuşturmak için ülke çapında canla başla cihad aşkıyla çalışmaya devam edecektir. Hakkın hakimiyeti için Asımın Nesli, Akıncı Nesli Kuran Nesli için “önce Ahlak önce Aile” şiarıyla çalışacağız. İnsanlığa aileye karşı savaş açan siyonizmin ve Masonluğun ve dayattığı ideolojilerin cinsi sapıklığın yasaklanmalı. Ailesiz cinsiyetsiz ahlaksız toplum operasyonlarını durdurabilmek için; kimliklerimizde ki GENDER kelimesinin kaldırılmasını talep ediyoruz. Yeni anayasanın fıtrata İslam’a uygun hazırlanması için faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. kamuoyuna duyurulur”

 

Katılımcılar;

Mustafa Şen Ak Parti Gn Bşk Yrd,

Osman Mestan Ak Parti Bursa mv,

İdris Güllüce Eski Cevre Şehircilik Bakanı.

T.Rıza Güneri 54 hükümet Devlet Bakanı.

Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı.

Muzaffer Dogan Eski İst Bahçelievler Bl Başkanı.

Bolu İzzet Baysal Rektörü, Hüseyin Demirtaş

Bolu Müftüsü, Cevre ilce eski, yeni Belediye Başkanları

Sakarya, Bursa, Düzce, Kocaeli, Konya, İstanbul eskimez Selametci Akıncı, Mgv Beyleri. Toplantıya katıldı.

 

Selamet Akıncıları kurucu heyeti adına

20 Temmuz 2024 Bolu 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir