Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6302 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2023 - 18:40

Filistinliler İçin Toplu Duaya Davet

Büyüt
Küçült
Filistinliler İçin Toplu Duaya

Giresun Hekimler ve Sağlık Çalışanları Derneği (GİHSAD) önemli bir etkinliğe imza atıyor. GİHSAD ve Filistin Dayanışma Derneği (FİDDER) işbirliği ve Zeytinburnu Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak etkinliği Piraziz ve Bulancak Derneği (PİRBUL), Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği ve Topluluk Araştırma ve Geliştirme Derneği (TAGDER) de destekleyecek.

Uluslararası Göçmenler Günü vesilesiyle yapılacak olan programda GİHSAD Başkanı Doç. Sebahattin Destek Mülteci Göçlerinin Bireysel ve Toplumsal Etkileri ve Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu Göçün Psikolojik Boyutu konulu birer konuşma yapacak.

Zeytinburnu Sanat Merkezinde 20 Aralık Çarşamba günü 18.30’da açılış kokteyli ve sergi ile başlayacak programda Kudüs Yasimen Grubu da gösteri yapacak. Emeği geçenlere plaket takdim töreni ile devam edecek programın 21.30’da sona ereceği açıklandı.

GİHSAD Başkanı Doç. Sebahattin Destek “Filistin zulmüne uğrayanlara gönülden dur demek, dua etmek, kardeşliğimizi göstermek amacıyla yapılan programa Allah rızası için sizleri de davet ediyoruz. Zeytinburnu Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak olan dualı etkinliğe şeref vermenizi canı gönülden bekliyoruz. Değerli başkanlarımı ve hemşerilerimi bu duaya ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber: İbrahim Balcıoğlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir