Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10966 kez okundu. | Kategori : EĞİTİM BİLİM TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2011 - 20:26

"4 Mevsim Bağcılar" fotoğraf yarışması başladı

Büyüt
Küçült
4 Mevsim Bağcılar fotoğraf yarışması
Birinciliği kazanan fotoğrafçı 5 bin TL para ödülü kazanacak.

“4 Mevsim Bağcılar” fotoğraf yarışması başladı

Bağcılar Belediyesi, ilçenin kuruluşunun 20’inci yıl dönümü dolayısıyla “4 Mevsim Bağcılar” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Ünlü fotoğrafçı Ara Güler’in de aralarında bulunduğu jüri üyeleri en iyi fotoğrafları seçecek. Birinciliği kazanan fotoğrafçı 5 bin TL para ödülü kazanacak.

 

Bağcılar Belediyesi, ilçenin en güzel fotoğraflarını çekenleri ödüllendirmek için “4 Mevsim Bağcılar” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya farklı mevsimlerde çekilen Bağcılar fotoğrafları katılabilecek. Ünlü fotoğrafçılar Ara Güler, Coşkun Aral, Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Prof. Dr. Güler Ertan ve Ümit Karalar ile ünlü haber spikeri Oğuz Haksever’den oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Fotoğraflarda birinciliği kazanan fotoğrafçıya 5 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ikinciye 2 bin 500, üçüncüye ise bin 500 TL para ödülü verilecek. Yarışma kapsamında dört fotoğrafa da 500 TL olmak üzere mansiyon ödülü verilecek.

SERGİ AÇILACAK

5 Ekim 2012’ye kadar devam edecek yarışmada sergilenmek üzere de 20 fotoğraf 150 TL karşılığında satın alınacak.

Bağcılar’ın kuruluşunun 20’inci yıl dönümü olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, serginin de bu kapsamda açıldığını ve Bağcılar’ın 20 yılda yaşadığı değişim ve dönüşümü fotoğraflarla görmek ve göstermek istediklerini belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir