Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24173 kez okundu. | Kategori : EĞİTİM BİLİM TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2017 - 16:50

Miniklerden Kütüphaneye ziyaret

Büyüt
Küçült
Miniklerden Kütüphaneye
Bulancak’ta Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu anasınıfı öğrencileri Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Bulancak Kütüphanesi ziyaret etti.

 Bulancak’ta Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu anasınıfı öğrencileri Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Bulancak Kütüphanesi ziyaret etti.

Sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde Bulancak Kütüphanesine  ziyaret yapan anasınıfı öğrencileri kütüphanede kitap keyifli dakikalar geçirdi. Minik öğrencilere rehberlik eden öğretmenleri Şehide Göktekin ve Esra İbaş “Çocuklarımızın kitapla tanışması çocuklarımızın ilk gelişimleri açısında önemlidir. Bu sebeple Kütüphane haftasında iki sınıf öğrencilerimizide Kütüphaneyle, o huzur veren kitap kokusuyla buluşturmak istedik. Maalesef kitap okuma oranı düşük bir toplumda yaşıyoruz. Buna bir nebze olsun katkı sunmak için çocuklarımıza kitapları sevdirmek, kitap kokusu ile buluşturmak için benzer ziyaret yine yapacağız.” Dedi.

                Velilerimiz çocuklarla kütüphanede vakit geçirmeli

                Göktekin “Özellikle anaokulu çağında olan, henüz okuma yazma bilmeyen çocuklarımızın velileri çocukları ile birlikte zaman zaman Kütüphaneye götürmeleri, kitaplarla zaman geçirmelerini istiyoruz.” Dedi. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir