Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18927 kez okundu. | Kategori : EĞİTİM BİLİM TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2011 - 11:13

Din ve Din Görevlisini Tahkir Ve Tezyif Eder İçerikte

Büyüt
Küçült
Din ve Din Görevlisini Tahkir Ve Tezyif Eder
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN' in basın Açıklaması

 SÜMELA’NIN ŞİFRESİ-TEMEL 

SİNEMA FİLM YAPIMCILARINI KINIYORUZ.

             

Memur-Sen Konfederasyonu`na bağlı sendikamız Diyanet-Sen olarak, Sinemalarda gösterimde bulunan Yılmaz OKUMUŞ’un senaryosunu yazdığı ve Üçgen Yapım Evi’nin hazırladığı  ‘’SÜMELA’NIN ŞİFRESİ-TEMEL’’ adlı film’in içeriği din ve din görevlisini tahkir ve tezyif eder içeriktedir.

Hiçbir kimsenin gerek tiyatro gerek sinema gerek basın olsun hiçbir platformda komedi-macera türüyle de olsa dini,din adamını,Müslümanları tahkir ve tezyif etme cüretini ve hakkını kendinde göremez.Özellikle film’in içeriğinde din görevlisi ve ailesi tiplemesi ne amaçla olursa olsun kabul edilebilir durumda değildir.Biz burada filmin senaristinin bu filmi kurgularken art niyetli olduğunu ve inancımızla alay ettiğini düşünmekteyiz.İçerik olarak toplumsal genel ahlak’a uymayan ve her yönüyle bir aile ortamında izlenemeyecek durumda olduğunu açıkça görmekteyiz.

Bu film’i gösterime sunan ilgili firma ve senaristi kınıyor yaptıkları bu film’den dolayı %99’u Müslüman olan halkımızdan özür dilemelerini ve film’i gösterimden çekmelerini istiyoruz. 

Fethi KARAHÜSEYİN
  Diyanet-Sen Giresun  Şube  Başkanı

    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir