Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8225 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2012 - 09:34

18.650 Paket Kaçak Sigara Yakalandı

Büyüt
Küçült
18.650 Paket Kaçak Sigara
İl Emniyet Müdürlüğü Alucra ilçemizde 18.650 paket kaçak sigara yakalanması ile ilgili bir bülten yayınladı. Müdürlükten yayınladığı bülten şöyle:

18.650 Paket Kaçak Sigara Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Alucra ilçemizde 18.650 paket kaçak sigara yakalanması ile ilgili bir bülten yayınladı. Müdürlükten yayınladığı bülten şöyle:   “Alucra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılık olaylarında sorumluluk bölgesindeki karayollarının kullanılabileceği ihtimali üzerine, duyarlı bir şekilde yürütülen çalışmalarda çevre yolu üzeri şehitlik mevkiinde yapılan kontrollerde şüpheli görülen 07 s …. plakalı araç durdurulmuş araç sürücüsü E.Ç’ nin belgelerinin incelendiği esnada aracın şoför koltuğunun arka kısmında gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen sigaraların görülmesi üzerine araç ve şahıs incelemeye alınmıştır.   Bu ve benzeri Kaçakçılık olaylarında iki aracın birlikte yola çıktığı ve öncü ve artçı olarak hareket ettiği daha önceki olaylardan da bilinmekte olup (61.910 kg eroin maddesinin ele geçirilme olayı gibi ) görevlilerimiz ikinci bir aracında olabileceği yönünde araştırmalarını yoğunlaştırdıklarında   Alucra çevre yolu peksimet civarında şüphelenilen 07 s …. plakalı araç görelilerimizin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışmış, polisiye yöntemler ile durdurulmuştur. Araç sürücüsü N.S yakalanmış, alınan arama kararına istinaden şahıslar üzerinde ve araçta yapılan aramada çeşitli markalarda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen toplam 18.650 paket sigara ele geçirilmiştir. Yakalanan N.S, E.Ç ve F.D isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.   Görevlilerimizin dikkatli, titiz ve duyarlı çalışmaları sonucu kaçakçılara geçit verilmemiştir.”  

,




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir