Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2201 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2024 - 10:23

Başkan Sıbıç’tan Bayrak çağrısı

Büyüt
Küçült
Başkan Sıbıç’tan Bayrak

Bulancak Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç’ın talimatıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları doÄŸrultusunda esnafa bayrak dağıtımı yapıldı. Kent meydanı ve civarında bulunan iÅŸ yerlerine Belediye BaÅŸkan Yardımcısı ReÅŸat Nuri Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Erhan YüksekdaÄŸ, Zabıta Müdürü Ünal Baydere ve Zabıta personelleri eÅŸliÄŸinde Türk bayrağı dağıtımı yapılarak dükkanlara asılması saÄŸlandı. Ev ve iÅŸyerlerinin Åžanlı Bayrağımızla donatılması konusunda bir açıklama yapan BaÅŸkan Sıbıç, tüm Bulancaklılara çaÄŸrı yaparak, “Haydi Bulancak, evlerimizi, iÅŸyerlerimizi ve tüm kentimizi gururla, coÅŸkuyla ÅŸanlı bayrağımızla donatalım. Bayrak asmayan kimse kalmasın” dedi.

Bulancak Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç, yaptığı açıklamada ÅŸu mesajı verdi; "Bayraklarımız, bağımsızlığımızın ve milli birliÄŸimizin sembolüdür. Bu bayrakları her daim dalgalandırmak, Atatürk'ümüzün izinden gitmek ve onun bize emanet ettiÄŸi deÄŸerleri korumak hepimizin görevidir. Bugün, esnaflarımıza Türk Bayrağı dağıtarak milli coÅŸkuyu paylaÅŸmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Esnaflarımızın bu bayrakları gururla dükkanlarında dalgalandıracağına inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için, Atatürk'ün izinden gitmeye ve onun ilke ve inkilaplarını yaÅŸatmaya devam etmeliyiz. Gençlerimiz, bu milletin umudu ve geleceÄŸidir. Onlara her türlü imkanı saÄŸlayarak, en iyi ÅŸekilde yetiÅŸmelerini ve ülkemize faydalı bireyler olmalarını saÄŸlamak hepimizin görevidir. Bu vesileyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸlarını, vatan toprakları için canlarını feda eden aziz ÅŸehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor; Türk milletinin ve deÄŸerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Bayrak dağıtımı, Bulancak'taki esnaflar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanırken, Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç'a ve emeÄŸi geçenlere teÅŸekkürlerini ilettiler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir