Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2961 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2024 - 15:34

Teşekkürler Bulancak

Büyüt
Küçült
Teşekkürler

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bulancak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kutlama programlarına gösterilen ilgi ve coşku dolayısıyla Bulancaklılara teşekkür etti.

 

Başkan Sıbıç, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkumuzu meydanlara taşıdık. Düzenlediğimiz konserler ve etkinliklerle bayram heyecanımızı bir kez daha yaşamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Gençlerimizin ve halkımızın coşkusu, katılımı ve enerjisi etkinliklerimize ayrı bir renk katarken, 19 Mayıs etkinliklerimiz kapsamında ilk kez gerçekleştirilen Atamızın Samsun’da kullandığı aracını ilçemize getirdik. Atamızın aracıyla Giresun Milletvekilimiz Elvan Işık Gezmiş ve yurttaşlarımızın katılımıyla beraber kortej yürüyüşümüzü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Devamında iki akşam boyunca gerçekleştirdiğimiz konserlerimiz ve etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık. 19 Mayıs günü ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 19 Mayıs tören programına; Kaymakamımız Ünal Koç, Giresun eski Milletvekilimiz Kadir Aydın Cumhuriyet Başsavcımız Emre Us, İlçe Jandarma Komutanımız Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanımız Oğuz Yalçın ve ilçe protokolümüzle katılım sağladık. Bir kez daha gördük ve gösterdik ki; Atamızın emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

19 Mayıs Kutlama programlarına Belediye Başkan Yardımcıları; İdris Çiçek, Reşat Nuri Özdemir ve Ayşegül Erdoğan ile Belediye Meclis üyeleri de katılım sağladılar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir