Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7295 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2012 - 11:24

20 Ülkeden 355 Klasik Otomobil Bulancak'tan Geçti.

Büyüt
Küçült
20 Ülkeden 355 Klasik Otomobil Bulancaktan
20 Ülkeden 355 klasik otomobil Bulancak'tan geçti. Kimse ilgi Göstermedi.

30 Nisan 2012 tarihinde Almanya’nın Allgeau şehrinde başlayan ve 15 Mayıs 2012 tarihinde Bakü’de sona erecek olan Rallinin Türkiye ayağında bugün Karadeniz etabı geçiliyor.

Günün erken saatlerinden itibaren üçerli araçlar halinde Bulancak’tan geçmeye başlayan takımlara Bulancak’lı fazla ilgi göstermezken kendilerine ilgi gösteren birkac Bulancaklı için motosiklet sürücüleri tek teker üzerinde giderek kendilerine ilgi gösterenlere teşekkür etti.


       

20 ülkeden 355 araç, 111 takımın ve yaklaşık 666 yarışçının katıldığı klasik arabalar önceki gün Çorum'da yapılan 2012 Allgau - Orient Dostluk ve Barış Ralli yarışlarının ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Klasik Arabalar Konser Etkinliği'ne katılan yarışmacılar. Yanlarında getirdikleri 50 adet müzik aletini öğrencilere dağıtılmak üzere Samsun Valiliği'ne bağışladılar.



         

      

   

Samsun’da düzenlenen etkinliklerden sonra yola çıkan ekip Ordu, Giresun, Trabzon, Kars, Ardahan ve Iğdır'dan sonra 12 Mayıs günü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sona erecek.

 

      12 Mayıs'ta Azerbaycan'a gidecek olan yarışmacılar araçlarını Bakü'de, Karabağ'da Ermenilerin baskısı altında evsiz kalmış mağdurlara hibe edecekleri öğrenildi.



Kaynak: Bulancakajans



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir