Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7042 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2022 - 08:51

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Keşap'ta Coşku İçinde Kutlandı

Büyüt
Küçült
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Keşapta Coşku İçinde
Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri Keşap Kent Meydanında düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, mülki amirler, gaziler ve aileleri , STK'lar ve vatandaşlar katıldı. Törende, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Tören sonrası Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür bir açıklama yaptı. 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN İlçemiz Kent Meydanında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katıldık.Birliğimizde ve beraberliğimizde nice bayramları aynı heyecan içinde yaşamak ve yaşatmak arzusu ile 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’nın 99.yıl dönümünü yürekten kutluyor, Aziz Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle, Gazilerimizi Minnet ve Şükranla Anıyorum. Öğrencilerimizi hazırlamış oldukları gösterileri için tebrik ediyorum" dedi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, geçit töreninin yapılmasıyla sona erdi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir