Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7314 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   07 Ağustos 2013 - 13:03

3 Bin Kişiye İftar

Büyüt
Küçült
3 Bin Kişiye
Dün akşam Piraziz de 3 Bin kişinin katıldığı bir iftar programı düzenlendi.


Piraziz Kaymakamlığı, Piraziz Belediyesi ve Piraziz Dernekler Birliğinin organize ettiği iftar programına Vali Dursun Ali Şahin, milletvekilleri Adem Tatlı, Selahattin Karaahmetoğlu, önceki dönem milletvekillerinden Rüştü Kurt, Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, AK Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Cafer Mavi, Bulancak Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, bazı davetliler ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin,” Pir Aziz’in torunları olarak sizlerin  böyle bir organizasyonu gerçekleştirmeniz mutluluk verici. Gönlün açık , kapın açık ve sözün açık olsun sözünden birini yerine getirerek binlerce kişiye iftar veriyorsunuz. Ne mutlu sizlere. Binlerce kişiye iftar vererek birlikteliğinizi gösterdiniz. Bu birlikteliğiniz daim olsun” dedi.

Pir Aziz ve Şeyh İdris Türbelerinin yapılmasının yanı sıra Piraziz’e birçok hizmet getirildiğini belirten Vali Şahin, havalimanının hizmete girmesiyle Piraziz’in süratle kalkınacağını söyledi.

Vali Şahin’in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Cafer Mavi ve Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan başarılı çalışmalarından dolayı Vali Şahin’e ayrı ayrı plaket takdim ettiler.

Milletvekili Adem Tatlı da “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisi gereği bu tür organizasyonların sadece Ramazanda değil her zaman yapılması tavsiyesinde bulundu ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu da Ramazanın birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirterek “İyi ki böyle bir kutsal ayımız var” dedi.

Kaymakam Hüseyin Çam da Ramazanda birlik, beraberlik ve dayanışmanın kuvvetlendiğine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğini söyledi. Kaymakam Çam Piraziz’e yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Şahin’e şükranlarını sundu.

Belediye Başkanı Cafer Mavi de böyle bir organizasyonu düzenlemekten mutlu olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir