Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6623 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2013 - 18:51

4 Muhtar Seçtirdi, Şimdi Kendi Aday

Büyüt
Küçült
4 Muhtar Seçtirdi, Şimdi Kendi
Eynesil Altınlı Mahalle Muhtar Adayı Mehmet Çağlar Kara...

4 Muhtar Seçtirdi, Şimdi Kendi Aday

Eynesil Altınlı Mahalle Muhtar Adayı Mehmet Çağlar Kara...

Giresun Eynesil Altınlı Mahallesi'nde dört dönem baş azalık yapan ve muhtar seçilmesinde büyük etkisi olan Mehmet Çağlar Kara bu kez muhtarlığa kendisi aday.

20 yıl Muhtar azalığı yaptım.
Altınlı Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayan Mehmet Çağlar Kara Eynesil Haber sitesinin Editörü Hasan Kemal'e yaptığı açıklamada; "Doğup büyüdüğüm ve çok sevdiğim Altınlı Mahallesi'ne 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayıyım. 20 yıl boyunca muhtarlarla birlikte çalıştım. Artık muhtar olmak istiyorum. Mahallemin sorunlarının yanı sıra, her tarafını karış karış biliyorum. Bu ndenele mahalleye daha güzel ve iyi hizmeti getirmek için halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla mahallem sakinlerine hizmetkâr olmak için muhtar adayı olduğumu açıklıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Şimdiden tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

60 yıldır Eynesil'de yaşayan, ilçede yıllardır esnaflık yapan Mehmet Çağlar Kara, bir çok sivil toplum kuruluşlarında da görev yaptı. Mehmet Çağlar Kara Eynesil'de kanaat önderi ve çeşitli konularda cemaatlik yapan önemli isimlerden biri olarak biliniyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir