Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10038 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2013 - 18:41

7.Espiye Fındık ve Pide Festivali İptal Edildi

Büyüt
Küçült
7.Espiye Fındık ve Pide Festivali İptal
Son günlerde Mısır’da yaşanan katliamın yarattığı vicdani sorumluluk gereği Espiye Belediye Başkanlığı’nın aldığı karar ile 7. Pide ve Fındık Festivali iptal edilmiştir.

7.Espiye Fındık ve Pide Festivali İptal Edildi

Son günlerde Mısır’da yaşanan katliamın yarattığı vicdani sorumluluk gereği Espiye Belediye Başkanlığı’nın aldığı karar ile 7. Pide ve Fındık Festivali iptal edilmiştir.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada konu ile ilgili duyulan üzüntü ve Belediyelerin göstermesi gereken hassasiyet vurgulanmıştır. 24 Ağustos 2013 tarihinde yapılması planlanan festival olayların seyrine bağlı olarak belirlenecekbir tarihe ertelenmiştir. Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE ‘’ Yaşanan bu üzücü olaylara sessiz ve tepkisiz kalmamız mümkün değildir. Bir tarafta insanlar acı olaylar yaşarken bu tarafta eğlenmemiz vicdani olarak rahatsız edecektir. Dünya’nın her yerinde din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin şiddete maruz kalan herkese Allah’tan yardım, ölenlere rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Tüm dünya için acıların son bulmasını ve bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum.’’ dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir