Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7864 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2012 - 18:24

75. Yıl Anaokulu Belediye'de

Büyüt
Küçült
75. Yıl Anaokulu
75. Yıl Anaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ettiler.

75. Yıl Anaokulu Belediye'de 75. Yıl Anaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ettiler.


İlçemiz 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Sefa ÖZTÜRK ve Öğretmenleri gözetiminde bugün (05.12.2012) Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler. Makam ziyareti öncesi, İlk olarak Belediye girişindeki Gelir ve Emlak servisi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü ardından ise Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek görevlilerden bilgiler aldılar.

Bu haftaki ders konuları “demokrasi” olan 75. Yıl Anaokulu’nun 44 öğrencisi birimleri dolaştıktan sonra Başkan AYDIN’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek sundular. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan AYDIN miniklere Belediyenin görevleri hakkında bilgiler verdi. Okul Müdürü Sefa ÖZTÜRK de çocuklara; “Demokrasi olan dersimizde öğrendiğimiz gibi, Belediye Başkanlığı da demokrasinin gereği olarak, nasıl biz sınıf başkanımızı seçiyorsak anne ve babalarımızda belediye başkanlarını seçiyor” dedi. Minik öğrencilere çikolata ve meyve suyu ikram eden Başkan AYDIN ziyaretten memnuniyetini belirtti.

 

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkan Yardımcıları Niyazi KARAİBRAHİM, Ömer Faruk KÖSEOĞLU ve Meclis Üyesi Veysel MEMİŞ de hazır bulundular. Ziyaretin ardından Minik öğrenciler Belediye önünde Başkanla birlikte resim çektirerek okullarına geri döndüler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir