Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7546 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2012 - 12:46

Adem Tatlı Dereli Esnafını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Adem Tatlı Dereli Esnafını Ziyaret
AK Parti Giresun Milletvekili Sn. Adem TATLI, İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Dereli İlçe Başkanı Osman KAHRAMAN ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Giresun Milletvekili Sn. Adem TATLI, İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Dereli İlçe Başkanı Osman KAHRAMAN ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 

       


              Akabinde Dereli esnaflarını tek tek gezerek karşılıklı fikir alışverişi ile esnafın sorunlarını dinleyen Sn. Adem TATLI,  esnaf ve ilimizin sorunları ile ilgili çalışmaların yapıldığını bundan sonra da gereken çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi. Bizler bugüne kadar her zaman halkımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

 

              Esnaflar Milletvekilimiz Sn. Adem TATLI’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Turizm bölgesi olan Dereli İlçemize yapılan hizmetlerin sadece Dereli İlçemize değil ilimizi ve tüm Karadeniz bölgesini ilgilendirilen hizmetler olduğunun farkında olan dereli esnafı               şuan yapımı devam eden Giresun Dereli Karayolu için ve akabinde yapılacak Dereli Şebinkarahisar Karayolu,  egribel tüneli, kümbet yolu ve DSİ çalışmaları ile kümbet bölgesinde yapılacak göletler için Milletvekillerimize teşekkürlerini sundular.

 

              Ziyarete AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, Dereli İlçe Başkanı Osman KAHRAMAN, Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU, Yavuz Kemal Belde Belediye Başkanı Abdullah ÖNAL, Dereli İl Genel Meclis Üyesi Mustafa GELDİ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Naim ELMAS, Ahmet ACAR ve Beytullah KAYGUSUZ katıldılar.


         

                                                                                



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir