Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5928 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2013 - 14:31

Ahmet GÜLENÇ iddialı Konuştu

Büyüt
Küçült
Ahmet GÜLENÇ iddialı
Piraziz MHP İlçe Başkanı Ahmet GÜLENÇ Gazetemize açıklamalarda Bulundu.

Ahmet GÜLENÇ iddialı  Konuştu

Piraziz MHP İlçe Başkanı  Ahmet GÜLENÇ Gazetemize açıklamalarda Bulundu.

GÜLENÇ ;İç ve dış siyasi tercih, tespit ve tavsiyelerimizin hepsi ne olursa olsun Türkiye’nin ve Türk milletinin faydasına dönüktür. Benimsediğimiz bu ilkesel yaklaşımı kenara itip herhangi bir siyasi aktörle kayıkçı kavgasına tutuşmamız, söz düellosuna girişmemiz abes olmak şöyle dursun, saygınlığımızı ve 44 yıllık şanlı geçmişimizin hiçe sayılması anlamına gelecektir. Demokrasinin normalleşmesi, ekonominin belini doğrultması, Türkiye’nin sosyal ve siyasal yüklerinden kurtulması için yeter ve gerek şart Başbakan ve zihniyetinin geri gelmemek üzere siyasetten silinmesidir.

Sormak lazımdır ki, Başbakan’ın PKK’ya verdiği ödünler, gerçekte sayıları 4 milyon 591 kişi olan işsizler ordusuna nasıl bir fayda sağlayacak, nasıl bir çare olacaktır? PKK paketi, dış borcu 252,3 milyar dolara fırlayan girişimcilerimize ne getirecek, mesela borçlarından kurtaracak mıdır? Başbakan ve hükümeti hırsızların geçim kapısı, yolsuzluk şebekelerinin umut güneşi, organize suç örgütlerinin ümit çeşmesi, çetelerin, mafyatik oluşumların ve hortumcuların sırdaşı ve koruyucusu olmuştur. İktidarın besleyip büyüttüğü, yolsuzluklarla palazlandırdığı bir avuç elit, zümre, kaymak tabaka, ayrıcalıklı kesim geniş imkânlara kavuşurken, milletimiz yoksullaşmış ve maalesef her cephede kaybetmiştir.Ayrıca şu bir gerçektir ki Erozyona uğramış milli şuurunuz, duygu kangreni olmuş vatan bilincinizle ancak iki ağaç söküldü diye meydanları yakan"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLEYİZ"narası atanlar.ANDIMIZ KALKTI NEREDESİNİZ,UYKUDAMI sesiniz çıkmıyor neden mi çünkü birilerinin stepnesi olmuşsunuz.

İnsanın Türk olduğunu söylemesi, militarist veya faşist bir yaklaşım değildir" "ANDIMIZ konusu Elbette öğrencilerimize bir millî bilincin verilmesi, ait olduğumuz topraklara ait yurttaşlık duygusunun güçlendirilmesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın temel ilkelerinin öğretilmesi elbette önemlidir.Ancak bizim haricimiz muhalefet görmezden gelmektedir.Balyoz Kararını Yargıtay onadı. Teröristbaşı Öcalan hakkında 3 yıldır Özel Görevli Savcılıkta bekletilen 2010/521 nolu soruşturma bekliyor. Bunun hakkında tek kelime etmezsiniz. Sizin muhalefet anlayışınız Diyarbakır dan öteye geçmez.Neden mi İstanbul Belediye Başkanlığı için kimle kafa kol ilişkisine girdiniz.Kimin yağdanlığı oldunuz.CHP,BDP VE HDP aynı zihniyeti barındırmaktadır.Aynı yolun yolcusudurlar. Önümüzde yerel seçimler vardır.Milliyeçi Hareket Partisi olarak aylar öncesi adayımızı açıklamış bulunmaktayız. Piraziz için çalışmaya geliyoruz kuracak olduğumuz genç kadro yapısıyla piraziz in nelere layık olduğunu göstereceğiz.Bizden önce bütün siyasi alternatifler tükenmiştir.İlçemiz AKP le 7 CHP le 10 yılını kaybetmiştir.Değerli kardeşlerim bu zamana kadar yapılmayanları,hatta yapılacak olan projeleri ekibimizle beraber hayata geçireceğiz. Bizim PKK maşalarının beyanlarına, bizden görünen Truva atlarına, sağda solda iftira atan, sanal medya üzerinde dedikodu yapıp da büyük laflar eden küstahlara itibar edecek zamanımız da halimiz de yoktur.

''Bizler koltuk sevdalısı olmayacağız,elimizdeki tüm imkanları PİRAZİZ halkı için kullanacağız..ARTIK YETER..SIRA BİZDE ŞİMDİZ SÖZ SENİZ PİRAZİZ.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir