Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6903 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2012 - 12:25

Alo 153 ''Beyaz Masa ''Hattı Hizmete Girdi.

Büyüt
Küçült
Alo 153 Beyaz Masa Hattı Hizmete
Bulancak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bünyesinde Alo 153 ''Beyaz Masa'' hattı hizmetine başladı.

Alo 153 ''Beyaz Masa ''Hattı Hizmete Girdi.

Bulancak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bünyesinde Alo 153 ''Beyaz Masa'' hattı hizmetine başladı.


Yaklaşık üç yıl önce kurulan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde geliştirilen “Beyaz Masa” halkın istek, şikayet ve önerilerini almaya başladı. Bu zamana kadar Müdürlükçe direkt takip edilen bu tür istek, şikâyet ve öneriler artık Alo 153 “Beyaz Masa” hattından telefonla veya bizzat vatandaşların gelerek başvurabilecekleri ortam oluşturuldu. Vatandaşlarımızın Beyaz Masaya ulaşabilmesi için; Bulancak şehir merkezi ve köylerinden sabit hatla yapacakları aramalarda 153 ‘ü, GSM hattından ve şehir dışından yapılacak aramalar için ise 0 454 318 5414 nolu telefonları arayabilecekler. Ayrıca yakın bir zaman sürecinde 444 28 44 sesli yanıt sistemli kurumsal hattan da ulaşılabilecektir.

 Vatandaş memnuniyetli çalışmamıza bir yenisini daha ilave ettik diyen Başkan AYDIN; “ Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak yeni bir oluşum kurak kurumsallaşma adına yeni bir adım daha attık. Bu zamana kadar Müdürlükçe direkt takip edilen vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve öneriler artık Alo 153 “Beyaz Masa” hattından telefonla ulaşabilecekleri gibi,  bizzat gelerek başvuruda bulunabilecekleri bir ortam oluşturduk. Personellerimiz istek, şikâyet ve talepleri dilekçe formatında alıyor ve ilgili birime ulaştırarak çözüm aşamalarını takip ediyorlar. Hedefimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir.” dedi.


Başkan AYDIN, Şehiriçi Dolmuşçu esnafıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN 02.11.2012 Cuma sabahı, İlçemiz Şehiriçi Dolmuşçularının daveti üzerine sabah kahvaltısına katıldı.

Kahvaltıya Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin UĞURELLİ, Asayiş Büro Amiri Komiser Nizamettin KESKİN, Polis Merkezi Amiri  Komiser Mustafa BAŞ, Jandarma Özel Harekat Komutanı Kıd.Binbaşı Sadettin ŞAHİN, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıd.Üsteğmen Gökhan KURGAN, Kooperatif yönetimi, şoförler ve diğer davetlilerin katıldığı kahvaltıda  Kooperatif Başkanı Hayati GAYIK  katılanlara teşekkür ederek;

“Değerli katılımcılar öncelikle bu davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Şuanda burada İlçemizin Belediye Başkanı Başkan Yardımcısı ve Asayiş amirlerimiz aramızdalar. Öncelikle Şehir içinde gece geç saatlere kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadan vatandaşlarımıza hizmet götürebildiğimiz için İlçe Emniyet Müdürü ve Çalışma arkadaşlarına, yine gerektiğinde gece geç saatlerde köylere de hiçbir endişe etmeden alınan tedbirler sayesinde gidebildiğimiz için Jandarma Komutanlarımız ve çalışma arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım güzergâhımız boyunca sadece bir noktada sıkıntımız var, oda Hükümet Konağının yanındaki yolcu indirme- bindirme yerinin biraz genişletilmesi. Şehir içi hattının geçtiği yollarımızda hiçbir sorunumuz yok. Dolayısıyla halka götürmeye çalıştığımız hizmette alt yapıyı oluşturan başkanımız ve çalışma arkadaşlarına Kooperatifim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.  Hoş sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı dolayısıyla Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN da yönetimine teşekkür ederek; “Arkadaşlar sizler İlçe halkımızı şehrin bir ucundan bir ucuna taşıyorsunuz. Dolayısıyla her gün halkımızla iç içesiniz. Yaptığımız işte “teşbihte hata olmaz” benzerlik var. Sizler halkımızı şehrin bir ucundan diğer ucuna taşıyorsunuz, bizler ise halkımızı daha modern ve yaşanabilir bir şehre taşımak ve kavuşturmanın gayretini gösteriyoruz. Tüm gayretlerimiz bunun içindir. Taşımacılık yaptığınız yollarda zaman zaman oluşan çukurlar tamirat yapılarak geçiştiriliyor. Nedenini her halde bilmeyen kalmadı ama ben yine ifade etmekte fayda görüyorum. Bilindiği gibi şehrin tüm su şebekesi AB Hibe Projesi kapsamında değişecek. Dolayısıyla şehrin tüm yolları kazılıp yeniden üst yapı oluşturulacak. Onun için iki defa masraf ederek halkın parasını israf etmemek adına oluşan çukurları tamir yolu ile çözüyoruz. İnşallah birkaç ay içinde bu projenin hayata geçmesi inşaatna başlayacağız. O zaman yol ve kaldırımlarımız bir daha sökülmemek üzere dizayn  edilecek.” dedi.


Kasaplardan, Başkan AYDIN'a Teşekkür Ziyareti.

İlçemizde faaliyet gösteren kasaplardan oluşan bir heyet 02.11.2012 Cuma günü Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete gelen kasap esnaflarından, Bilal YILMAZ, Yaşar KARATAŞ, Hasan KONYA ve Şükrü ERGÜNEY, İlçemize  yeni yapılan canlı hayvan pazarı ve sosyal tesisi ile ayrıca, Kurban Bayramında tahsis edilen kurban kesim yerleri için teşekkür ettiler. Ziyarette bulunanlardan Kasap Bilal YILMAZ heyet adına söz alarak, “Sayın Başkanım bir Kurban Bayramını daha sizlerin almış olduğu tedbirler sayesinde huzur içinde idrak ettik. İlçemize müştemilatlı ve hijyen bir canlı hayvan pazarı kazandırdınız. Pazar yerinin içine kurduğunuz sosyal tesis sayesinde de, kasaplar ve halkımız günlük ihtiyaçlarını giderdiler. Yine şehrin her kurbanda olduğu gibi üç noktasına kurban kesim yerlerinin kurulması vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda kurbanlarını keserek bu ibadetlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmelerini sağladı. Dolayısıyla yapılan bu hizmetler kasap esnafı olarak bizleri çok memnun ediyor. İstedik ki bu memnuniyetimizi sizlerle paylaşalım. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına bu hizmetlerden dolayı sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. “  dedi.

  

Ziyaretten memnuniyetini belirten Başkan AYDIN da ; “ Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar bizler Belediye olarak imkânlar dâhilinde vatandaşlarımıza hizmet götürmenin gayreti içindeyiz. Bilindiği üzere canlı hayvan pazarımız, acısu mevkiinde dere kenarında sağlıksız bir ortamda idi. Geçen yıl kurban öncesi eski Pazar yerinin biraz ilerisinde 4.000 m2  alan üzerine daha hijyen bir Pazar yeri oluşturduk. Ancak sizlerin ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir sosyal tesisi ise bu kurban öncesi faaliyete geçirdik.  65 m2  olan bu binada bay ve bayan wc, lavabolar, çay ocağı ve mescit bulunuyor. Daha doğrusu, vatandaşlarımızın hayvan pazarında yapacakları alış veriş esnasında duyacakları ihtiyaçlar ne ise onu imkânlar ölçüsünde gidermeye çalıştık. 

 

                

Bayramda vatandaşlarımızın en uygun koşullarda kurban ibadetini yerine getirebilmeleri hususunda gerekli alt yapıyı oluşturarak almış olduğumuz tedbirler sayesinde her hangi bir olumsuzluk yaşamadık. Vatandaşların uygunsuz ortam ve sokak aralarında kurbanlarını kesmemeleri için şehrim üç noktasına kurmuş olduğumuz kurban kesim yerlerinde, hava şartlarının yağışlı olma ihtimali göz önüne alınarak kesim yerlerinin üzerleri kapadık. Ayrıca, kurbanlık hayvanların kesim esnasında bir birlerini görmemeleri için ara bölmelere perdeleme yaptık. Dolayısıyla Bayramın huzur içinde geçmesi için alınması gereken tüm tedbirler belediyemizce alındı. Yine aynı bölgeye daha modern yeni bir mezbaha hane kurmayı planlıyoruz. Proje çalışmalarımız devam ediyor.  Ziyaretiniz için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir