Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8978 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2021 - 13:15

Alt Geçit Fotoğraf Galerisi Yeniden Düzenlendi

Büyüt
Küçült
Alt Geçit Fotoğraf Galerisi Yeniden

Bulancak Merkez İskele Kavşağında bulunan ve Bulancak Belediyesi tarafından eski Bulancak evleri tarzında dekore edilerek fotoğraf galerisi olarak değerlendirilen altgeçit yeniden düzenlendi.

“Bulancak Kültürü siyah-beyaz eski Bulancak fotoğrafları galerisi” olarak yeniden düzenlenen altgeçitte bulunan siyah-beyaz eski Bulancak fotoğrafları yenilenerek, fotoğrafların tarihi bilgilerine de yer verildi. Bulancak tarihine görsel bir yolculuk imkânı sunan yeni düzenlemede büyük boyutlu güncel ve renkli Bulancak fotoğraflarına da yer verilirken, yüze yakın eski ve yeni Bulancak fotoğraflarının yer aldığı galeri vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazandı. Belediye Başkanı Recep Yakar’da galeriyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Kültürel değerlerimize sahip çıkıyoruz

Bulancak’ta kültürel değerlere önem verdiklerini belirten Başkan Yakar, “Bulancak Kültürü siyah-beyaz eski Bulancak fotoğrafları galerisi yeni haliyle görsel olarak çok daha güzel bir hale gelirken, fotoğrafların tarihi bilgilerine de yer verilmiş olması büyük bir eksikliği doldurmuş ve Bulancak’ın geçmişi hakkında güzel bilgilere ulaşmamıza vesile olmuştur. Hayırlı olsun. Yine Kültürel anlamda ilçemize malolmuş isimlere sahip çıkıyor ve yaşatıyoruz. Oy Bulancak Türküsü’nün derleyecisi Bağlama üstadı merhum Kadir Üstündağ’ın kabrini yaptırdık ve hayat hikayesini üzerine yazdık. Eski Cami yanında bulunan Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi Meydanını da yeniden düzenleyerek yakışır bir hale getiriyoruz. Kültürel değerlerimizie sahip çıkmaya ve ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir