Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5121 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2022 - 15:58

Alt Yapıya Devam

Büyüt
Küçült
Alt Yapıya

Bulancak Belediyesi tarafından ilçenin genelinde alt yapıda ve üst yapıda büyük oranda çalışmalar tamamlanırken, lokal anlamda iyileştirmeler ve düzenlemeler de devam ediyor.

İlçe genelinde atık su, içme suyu, yağmur suyu ve doğalgaz hatları tamamen yenilenirken, alt yapısı biten tüm cadde ve sokaklarda da üst yapıda küp taş, kaldırım, aydınlatma, saksı tipi yeşillendirme, tek yönlü trafik düzenlemesi işleri de hızla tamamlanıyor. Son olarak, Küçük Sanayi Sitesinde 2. etap asfaltlama için söküm çalışmalarına başlanırken, İhsaniye Mahallesi Uzun Sokak’ta yeni yağmur suyu hattı döşeme çalışması devam ediyor.

Bulancak’ın geldiği nokta ve değişim çok ileri seviyededir

Bulancak’ı adeta yeniden inşa ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yerel yönetimlerin en büyük iş alanı kuşkusuz alt yapıdır. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren sürdürdüğümüz, Bulancak ölçeğinde Mega Projeler olarak da nitelendirebileceğimiz projelerle bu işi büyük oranda bitirdik. Bulancak’ın tamamında atık su (kanalizasyon), yağmur suyu, içme suyu hatlarını yeniledik. Üstüne ilimizin ilk ve hala tek Biyolojik Atık Su Arıtma tesisini yıllar önce hayata geçirdik. Artık temiz bir çevre ve denize sahibiz. Yeni yağmur hatlarımızı tamamladık. Her yağmurda adeta sele uğramış cadde görüntüleri artık eskilerde kaldı. İçme suyumuz temizlikte dünya standartlarında. Doğalgaz da belediyemizin destekleriyle ana arterlerde büyük ölçüde tamamlandı, diğer kısımlarda hızla devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarımızı yeni düzenlemelerle, güzel ve modern planlamalarla geleceğe taşıyoruz. Geriye baktığımızda Bulancak’ın geldiği nokta ve değişim çok ileri seviyededir. Ama biz duruyor muyuz? Hayır. Gözle görülmeyen en ücra köşelerde de lokal dokunuşlarla hem alt yapıyı güçlendiriyor, hem üst yapıyı yeniden düzenleyerek ilçe genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bulancak için ilk günkü heyecanla ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir