Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5761 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2021 - 10:28

ALUCRA VAKFI BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

Büyüt
Küçült
ALUCRA VAKFI BAYRAM SEVİNCİ


Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı tarafından yapılan sosyal yardım bayram öncesinde bayram sevinci yaşattı.
Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Genel Başkanı Süleyman Baba tarafından verilen talimat ile gidilmedik köy ve çalınmadık kapı bırakmıyan vakıf görevlileri yardım paketlerini ve 750 kişiye 200 TL yüklü destek kartını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Yardım paketlerini ve 200TL yüklü destek kartlarını Alucra ilçemizde ihtiyac sahiplerine ulaştırma görevini üstlenen Alucra  Kalkınma ve Eğitim Vakfı Mütevelli üyesi Mücahit Şerbetci konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada
Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfımız tarafından geçen yıl yapılan yardımın Beş katına çıkartılması ile birlikte  yapılan  yardımı Vakıf başkanımızın talimati ile gidilmedik köy ve çalınmadık kapı bırakmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırması Alucra Vakfımız'ın İlçemizde yaşayan insanlara ve halkına düşkünlüğünü fazlasıyla göstermektedir.
Yardım paketlerinin dağıtım esnasında yaşanan bir anektodu aktaran Mücahit Şerbetci şu sözlere yer verdi; Yavrum benim bir haftalık yiyeceğim var siz bunu felanca kişiye verin diyen 85 yaşındaki teyzenin teslimiyeti ve samimiyeti Vakfımızın destek kartını alıp durumu iyi olmadığı halde komşusuna veren yaşlı teyzelerimizin tertemiz duyguları ile yapılan dualar Vakfımızı ve toplumumuzu çok daha fazla güçlü tutacaktır.
Ramazan gibi mübarek bir ayda bu tertemiz insanların duasını almak toplumumuzun arasındaki manevi birlik ve beraberliği daha güçlü kılacaktır.
Vakfımızın imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen bu kadar büyük hizmetler sunuyorsa ve bu hizmetler ile Allah'ın rızasını kazanıyorsa  Allah'ın yardımı gelmiş demektir.
Bu topraklarda yaşadığımız müddetçe biz gönül erlerinin görevi Vakıf Başkanımızdan gekecek talimatları yerine getirmektir.
Birkez daha böyle güzel bir hizmeti Alucra İlçemize ve köylerine sunan Vakıf Başkanımız Süleyman Baba şahsında hayırsever hemşerilerimizle yardım paketlerinin dağıtımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Haber: Yavuz Kayacık

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir