Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7910 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Mayıs 2013 - 18:37

Alucra'ya Yeni Bir Yurt Yeni Bir Ortaokul

Büyüt
Küçült
Alucraya Yeni Bir Yurt Yeni Bir
Yaklaşık bir yıl önce ALUCRA İMAM HATİP LİSESİ DERNEĞİ tarafından yemekli bir istişare toplantısı tertip edilir; İstanbul'da. Misafirler; yıllardır İmam Hatip için mücadele eden, yardım eden, gönül veren çok değerli insanlardır.

Yaklaşık bir yıl önce ALUCRA İMAM HATİP LİSESİ DERNEĞİ tarafından yemekli bir istişare toplantısı tertip edilir; İstanbul’da. Misafirler; yıllardır İmam Hatip için mücadele eden, yardım eden, gönül veren çok değerli insanlardır. Birçok kişi mikrofona ifade eder duygularını, düşüncelerini, anılarını, hayallerini… Anılar hatırlanmış, heyecanlar tazelenmiş, hayaller tekrar gözden geçirilerek yenilenmiştir toplantı sonunda. Ve iyi dileklerle dağılmıştır toplantıya gelenler.

Başarının Getirdiği Yatırım:

Alucra’ya Yeni Bir Yurt Yeni Bir Ortaokul

Nasip olacak ya, toplantıya katılanlardan Işık Adam Osman Hocamızın oğlu Ali Erilli Hocamız toplantı sonrasında bir düğün programında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la karşılaşır ve sohbet esnasında sözü okulumuza getirir. Okulumuzun Türkiye Geneli Ezgi Yarışmasında finalistliği, İmam Hatipler arasında YGS Türkiye yedinciliği, Giresun’da elde ettiği dereceler konuşulurken bazı ihtiyaçlarının olduğu da laf arasına sıkışıverir. ‘Madem böyle başarılı bir İmam Hatipimiz var orada, sahip çakalım o zaman’ der Başbakanımız.

Ali Erilli Hocamız yeni bir bina yapmak için çalışmalara başlamışken güzel bir haber gelir: Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milletvekilimiz Nurettin Canikli okulumuz hakkında konuşup gerekli yatırımların yapılması kararına varmışlardır. Ve süreç başlar…

Bundan sonraki süreçte Milletvekilimiz Nurettin Canikli gelecek yatırımla bizzat ilgilenir, organize eder  ve takibatını bizzat kendisi yapar. Aynı zamanda Giresun Valimiz Dursun Ali Şahin, Alucra Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan olayı bizzat takip etmiş ve en güzelinin olması için gayret sarfetmişlerdir.

Nitekim proje hayata geçirilmiş ve inşaat çalışması başlamış, tabiri meşhurla ‘ilk kazma vurulmuştur.’

Efendim biz de Alucra’ya, Alucra gençliğine, Alucra geleceğine hediye edilen 6 katlı - 100 kişilik yurdun ve 5 katlı - 12 derslikli okulun tamamında veya herhangi bir aşamasında katkısı olan-olacak olan başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilimiz Nurettin Canikli’ye, Valimiz Dursun Ali Şahin’e, Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan’a, Ali Erilli Hocamıza ve herkese teşekkürlerimizi bir borç olarak arz ederiz.

http://www.alucrahaber.com/haber/alucraya-yeni-bir-yurt-yeni-bir-ortaokul-2587.html




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir