Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10214 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2013 - 18:55

Asfalt Çalışması Gece Gündüz Sürüyor

Büyüt
Küçült
Asfalt Çalışması Gece Gündüz
İlçemiz Kızılot mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmasını Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın yerinde inceledi.

Akşam saatlerinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın’a Mahalle Muhtarları Erol Yeriş ve Ali Zehir eşlik ettiler. İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Başkan Aydın “Akşam ezanından sonra da olsa ekiplerimiz mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyorlar. Biz mümkün olduğu kadar altyapıya paralel olmak üzere bu asfaltları devam ettiriyoruz. Altyapısı olmayan yerlerde asfalt yapımına girmiyoruz. Girdiğimiz takdirde iki gün sonra yaptığımız yollar yeniden kazılmak zorunda oluyor. Böylelikle bir işi iki defa yapmak zorunda kalıyoruz. Belki vatandaşlarımız bizim asfalt konusunda geç kaldığımızı düşünebilir. Fakat biz vatandaşımızın parasını heba etmemek adına planlı ve programlı hareket etmek zorundayız. Şuan itibariyle daha önceden betonladığımız ve bozulmaya yüz tutan yollarımızda çalışıyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde buradaki çalışmamızı bitireceğiz. Ondan sonrada diğer mahallelerimize geçerek grup yollarında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Havaların durumu elverdiği sürece buralarda da eksikleri giderip vatandaşlarımızı rahat ettireceğiz. Bütün yatırımlarımız daha modern bir Bulancak için. Ben yapılan bu hizmetin mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diyorum. Kazasız belasız bir şekilde güle güle kullansınlar” dedi.

            Kızıtot Mahalle Muhtarı Erol Yeriş ve Acısu Mahallesi Muhtarı Ali Zehir’de Belediye ekiplerinin mahallelerinde yaptığı sıcak asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederek, böyle bir ihtiyacımız olduğunu Sayın Başkanımıza iletmiştik. Sağ olsun Başkanımız Kadir Aydın böyle konularda bizleri kesinlikle geri çevirmiyor. Başkan Aydın’a ve ekibine kendimiz ve mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandılar.



Başkan Aydın Aşure Günü'ne Katıldı


Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Kızılot Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği ile mahalle sakinleri tarafından düzenlenen Aşure Günü'ne katıldı.

    Mahalle sakinleriyle birlikte sohbet eden Başkan Aydın kendisine ikram edilen aşureden tattı. Yılın ilk aşuresini tadıyorum diyen başkan aydın; “Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem Ayı, İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı kutsal bir aydır. Aşure, yeni başlangıçlar, yeni mutluluklar demektir. Tarihi geleneğimiz olan 'Aşure Gününün', inananların maddi ve manevi arınmasını, ülkelerimiz ve insanlığın kurtuluşunu, sevgi, huzur ve barış iklimine kavuşmasını, Ülkemiz için de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı, özellikle hanım kardeşlerimizi kutluyorum. Gelecek yıllarda da kutlamanın nasip olmasını diliyorum” dedi.

            Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden başkan, bir başka programa katılmak üzere kızılot mahallesinden ayrıldı.

 

     


Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, "Mahalle Bilgilendirme" toplantılarının ilk oturumunda Bahçelievler ve Ballıca Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bahçelievler Mahallesinde bir salonda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Ak Parti İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyelesi Süleyman Özkaya Belediye Meclis Üyeleri Esat Sakallıoğlu, Ahmet Cürgül, Hamdi Alparslan, Orhan Güngör, Tucer Korkmaz, Ahmet Erdem ve Veysel Memiş,  Mahalle Muhtarları ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Mahalle sakinlerinin salonu doldurduğu toplantıda Başkan Aydın, Bulancak Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalarını ve devam eden projelerini anlattı.

9 buçuk yılı aşkın bir süredir Belediye Başkanlığı yapıyorum. Her şeyden önce şunun bilinmesini istiyoruz, biz oturduğumuz koltukları kendi malımız, kendi değerimiz, ismimiz ve şanımızı yücelten yerler olarak görmüyoruz. Biz oturduğumuz koltukları milletimizin bize hizmet etsinler diye bize emanet olarak verdiği yerler olarak görüyoruz. Asıl sahibi milletimizdir diyen Başkan Aydın, yapmış olduğu konuşmasında özetle; “ Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımıza anlatarak, eleştirilere cevap vererek açık yüreklilikle konuşacağımız, paylaşacağımız, diyalog kurabileceğiz bir ortam olması için mahalle toplantısı düzenledik. İlçemizde birçok şeyleri hayata geçirdik birçoğunu da hayata geçirmek üzere ihalelerini yaptık ve inşaatları başladı. 1974 den beri konuşulan Organize Sanayi Bölgesi çabalarımızla bizim zamanımızda kararı kesinleşti, Üniversiteyi açtık, Bölgenin en büyük ve en modern hastanelerinden bir tanesi yapılıyor, Yeni bir Hükümet konağı yapılıyor, Şehir içinde bulunan 5 tane derenin ıslah çalışması yapılıyor, İçme suyu ve altyapı projesi başladı, Sahilde 110 .000 m2 yeşil alan oluşturarak 5 binin üzerinde fidan diktik, Sokak iftarları ile 30.000 kişiye iftar yemeği verdik. 400 çocuğumuzu Yaz Spor Okulları ile kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlıyoruz, 400 kişiyi yeni işyeri açabilmesi için Girişimcilik Sertifikası sahibi yaptık, Okullarımızda çocuklarımıza 10.000 tane Diş fırçası ve diş macunu dağıttık. Bunun yanı sıra su projesinin gecikmesinden dolayı geciken bazı projelerimiz oldu. Su projesine bağlı olarak üst yapı projelerimiz biraz gecikti. Ana arterleri sıcak asfaltla kaplamayı planlıyoruz. Bir kısmını 30 Marta kadar yapıp tamamlayacağız. Karadeniz Bölgesinin en büyük temelini atarak Kültür Merkezi ve Pazar yeri Projesini hayata geçiriyoruz. Hamam projesini hayata geçiriyoruz, İnsanlarımızın ihtiyaçlarını ortadan kaldırmak için Bulancak’a modern bir mezbahane kazandırıyoruz “ dedi.

Başkan Aydın, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı. Toplantının ardından Başkan salondan yoğun alkış ve sevgi gösterileriyle ayrıldı.

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir