Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6210 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2012 - 20:14

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Büyüt
Küçült
Asfaltlama çalışmaları devam
Ucarlı mahallesi yolu II. Kat asfaltının tamamlanmasına müteakip, 07.09.2012 Cumartesi günü Saraçlı Mahallesi sıcak asfalt kaplama çalışması başladı.

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

 

              Ucarlı mahallesi yolu II. Kat asfaltının tamamlanmasına müteakip, 07.09.2012 Cumartesi günü Saraçlı Mahallesi sıcak asfalt kaplama çalışması başladı.



 

              Köy grup yolu olma özelliği de bulunan Saraçlı Mahalle yolu, Bulancak Kaymakamlığı ve Belediye işbirliği ile sıcak asfalt kaplama yapılıyor. Cuma günü alt yapı yama işleri tamamlanan köy sınırına kadar 3.700 metre olan yolun 800 metrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı. Çalışmanın hava şartları uygun olduğu takdirde iki iş günü içinde tamamlanması bekleniyor. Hizmetten memnuniyetini belirten Saraçlı Muhtarı Halil YEŞİLTEPE, “Mahallemin tamamına yakını dağınık yerleşimi olan bir mahalle, dolayısıyla belediye hizmeti merkez mahallelerden daha zor ve maliyetli. Buna rağmen başkanımız, mahallemde hizmet adına ne gerekiyorsa imkânları ölçüsünde yaptı ve yapmaya devam ediyor. Başkanımız, İl Özel İdaresi ve Kaymakamlığın köy grup yolunun sıcak asfalt kaplama çalışmasında, yapmış olduğu işbirliği ile mahallemizin dâhil olmasını sağlamıştır. Ben çalışmalarından dolayı şahsım ve halkım adına başta Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN olmak üzere çalışma arkadaşlarına, emeği geçen siyasetten bürokratına ve işçisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

              Çalışmalarla ilgili bir açılma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN; “ İl Özel İdaresinin, dolayısıyla Bulancak Kaymakamlığının Saraçlı, Süme, Ahmetli grup yolu sıcak asfalt kaplama çalışmasına yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu bir protokolle Saraçlı Mahallemiz sınırları olan 3.700 metrelik yolumuzu da ilave ettirdik. Yapılan çalışma hava şartları uygun olur ise bir iki gün içinde tamamlanır. Benim her zaman ifade ettiğim bir sözüm vardır “Hayallerimizle imkânlarımızı yarıştırıyoruz.” Evet, imkânlarımız ne ise tamamını halkın hizmetine dönüştürerek hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir