Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6034 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2013 - 01:02

Atık Pil Kampanyası Ödül Töreni Gerçekleşti

Büyüt
Küçült
Atık Pil Kampanyası Ödül Töreni
24.01.2013 tarihinde Belediyemiz tarafından başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyası ödül töreni okulların katılımı ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Gelecek kuşakların daha bilinçli yetişmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmayı hedeflediğimiz projenin ödül töreni programı, atık pillerin toplanması, geri dönüşümü, bertaraf edilmesi ve kimyasalların doğaya ve insana zararları konusunda, Belediyemiz Çevre Yüksek Mühendisi Handan Subaşı’nın yapmış olduğu sunumla başladı. Subaşı sunumunun sonunda “çevre duyarlılığının sürdürülmesi için, yarışmamız bitse bile pil toplamaya devam edeceklerini” söyledi.

 

Törende, “Tatille beraber, ödüllerinizi de alacaksınız” diyerek espirili bir başlangıç ile konuşmasına başlayan Başkan Aydın; “Bizimde sosyal sorumluluk etkinliği olarak gerçekleştirdiğimiz en güzel projelerden bir tanesi, çünkü önemli olan ödülün kazanılması değil bizim ve ülkemiz açısından çevre bilincinin kazandırılmasıdır. Toplanan pillerin herhangi bir ekonomik değeri yoktur, biz pillere ödül vermiyoruz bu duyarlılığı gösteren arkadaşlarımıza bu ödülleri veriyoruz, çünkü gelecek bizim değil, gelecek sizindir. Dolayısı ile bugün topladığınız piller yarın yaşanabilir bir çevrede büyümenizi, gelişmenizi sağlayacaktır. Bizden sonraki nesillere kendi bulduğumuzdan daha düzgün, daha yaşanabilir bir ülke, bir dünya bırakmak hepimizin borcudur diye düşünüyorum. Onun için hepimiz hayatımızda borç ödüyoruz. Bende buradan hayatımızı renklendiren ve kolaylaştıran bu atık pillerin doğadan arındırılmasına katkı sağladığınız için hepinize yürek dolusu teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu bilinç ve duyarlılık sizlerden hiç kaybolmayacak ve sizden sonraki kuşaklara da daha yaşanabilir bir dünya bırakacağız” dedi.

 

Daha sonra Başkan Aydın, projede Üçüncü olan Cumhuriyet İlkokuluna Bin TL., İkinci olan Barbaros İlkokulu’na İki Bin TL. ve Birinci Olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na da Üç Bin TL.’lik temsili çeklerini verdi.



              

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir