Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8426 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2013 - 10:44

Atık Pil Toplama Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Atık Pil Toplama Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı
Bulancak Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Bulancak Barbaros İlkokulu Öğrencilerine Atık Pillerin Toplanması Kampanyası hakkında bilgiler verildi.

Atık Pil Toplama Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 

              Bulancak  Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Bulancak Barbaros İlkokulu Öğrencilerine Atık Pillerin Toplanması Kampanyası hakkında bilgiler verildi.

 
              Bu kampanya çerçevesinde Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü  toplantı salonunda Belediyemiz Çevre Yüksek Mühendisi Handan SUBAŞI “Atık pillerin yönetimi” konusunda bir sunum yaptı. Sunumda,  atık pillerin toplanması, geri dönüşümü  ve bertaraf edilmesi konusunda ayrıntılı bilgi verildi. Çöpe atılan pillerin içerisinde bulunan ağır metaller ve kimyasalların doğaya ve insana zarar verdiğini belirten SUBAŞI bu hususta öğrencilerin duyarlı olmalarını istedi.

 

Bu kampanya ile Belediyemiz, gelecek kuşakların daha bilinçli yetişmesi ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmayı hedeflemektedir. Hayatımızı aydınlatan materyallerin hayatımızı karartmasına müsaade etmemeliyiz diyen Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, başlatılan bu kampanyanın bir ödülle taçlandırılması gerektiğini belirterek, kilo bazında en çok atık pil toplayan okullardan birinci olana 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL,  üçüncüye 1.000 TL ödül vereceğini belirterek, atık pil kutusu kampanyasını başlattı.

 

Kampanya kapsamında ilk etapta, ilçe merkezinde bulunan ilkokullara yeterli sayıda atık pil kutusu gönderilecek olup, ödüllü kampanya süresi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir. Daha sonra bu kampanya genişletilerek Bulancak da bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarında da atık pil toplama kutuları dağıtılacak.

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan programa, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet KIRDEMİR, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Metin ÖZDEMİR ve Hülya ZEREN, Barbaros İlkokulu Müdür Yardımcıları Yalçın ZEREN ve İsmail ZEHİR ile Öğretmenler ve öğrencileri katıldılar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir