Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5947 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2013 - 18:41

Avrupalı gençler Bulancak'ta

Büyüt
Küçült
Avrupalı gençler
Avrupa Birliği Bakanlığı Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı - Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2' This is My Business'',''Bu Benim İşim'' adlı proje kapsamında Avrupa'nın dört farklı ülkesinden gelen Bulancak'a gençler, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN'ı makamında ziyaret ettiler.

Sekiz gün sürecek proje kapsamında Litvanya, Romanya, ispanya, İtalya ve Türkiye’den gelen öğrencilerin bulunduğu 28 kişilik grup Başkan AYDIN’ı ziyaret etti. Kendi ülkeleri ile ülkemizin kültürel ve sosyal kaynaşması için neler yapılabileceği ve engelli yaşam alanı ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Söyleşi şeklinde gerçekleşen ziyarette;

 

Engelli yaşamın ortadan kaldırılması ve Engelsiz bir şehir için bizlere önerileriniz varsa onlarla başlayalım diyen başkan AYDIN, yapmış olduğu açıklamalarda; “Bizler Belediye olarak, elimizden geldiği ölçüde engellilere engel oluşturabilecek engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Sosyal bir yaşam alanları olması için dernek binası yaparak kendi yaşayabilecekleri bir merkez oluşturduk. Kurulmuş bir şehri, yapılaşmış bir şehri engelsiz bir şehir haline getirmenin zorluklarını yaşıyoruz. Yaptığımız bütün çalışmaları engellileri dikkate alarak yapmaktayiz.” diyen Başkan,  amaçlarının engelleri ortadan kaldırmak olduğu konularına değinerek, Böyle bir projeye destek veren AB Bakanlığı - Türk Ulusal Ajansına teşekkürlerini belirtti.

 

Misafirlerine ikramlarda bulunan Başkan AYDIN, Belediye önünde gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

      



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir