Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5202 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2021 - 11:00

Aybar Öncelik İlçemin Dedi

Büyüt
Küçült
Aybar Öncelik İlçemin
Sağlık sorunları nedeniyle İstanbul da tedavi gören Belediye  Başkanı Suat Aybar  İlçede doğal afet yaşandığını öğrenir öğrenmez tedaviyi yarım bırakarak aynı gün  Alucra İlçesine ivedi olarak dönüş yaptı.
Alucra ilçemizde yaşanan sel felaketlni duyunca Önce İlçem diyerek tedavisini yarım bırakan Belediye başkanı Aybar Alucra da zarar gören noktalarda incelemelerde bulundu  Başkan Aybar belediye ekipmanları ve Şiran ilçesi ile Yeşilbük Beldesi'nin transfer ettiği itfaiye ve personellerle  enkaz temizleme çalışmalarına hız verdi.
Toplamda 8 ekipman aracı 3 belediyeden oluşan 70 personelle sahada bulunan enkazları kaldırtarak Alucra cadde ve sokaklarını temizletti. Yaşanan doğal afetle ilgili açıklamada bulunan Aybar   "İlçemizde 26.06.2021 Cumartesi günü aşırı yağış sonucu kuru derelerimizde meydana gelen sel afetini, çevre ilçe belediyelerimizin destekleriyle normale döndürüyoruz. 
Zarar gören vatandaşlarımıza ve tüm ilçe halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletir desteklerini esirgemeyen kamu  kurumlarımıza ve personellerimize teşekkürü bir borç bilirim. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah." ifadelerinde bulundu. Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar  aynı gün Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucu hayvanları telef olan çiftçilere ve ilçelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu..

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir