Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11278 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2021 - 00:19

BAKIR DEMLİKTE ZAM YOK

Büyüt
Küçült
BAKIR DEMLİKTE ZAM
Alucra tostun'un mucidi ve Ordu tostunun ustası  olan Mümtaz Metinyurt yöresel tatları müşterilerinin beğenisine sunarken gelen tüm zamlara rağmen çay,su,tost vb.ürünler için tarifenin altında ücret alıyor.
Alucralı hemşerimiz Mümtaz Metinyurt tarafından2018'de işletmeye açılan Bakır Demlik Çay Evi  elektirik ,su ,doğalgaz ,çay,su vb. gereksinimlere ard arda gelen zamlara rağmen zamlardan doğan farkları fiyatlara yansıtmadan tarifenin altında bir ücret almaya devam ediyor.
2018 yılından itibaren vermiş olduğu sözü tutarak Çay ve Su için 1tl alan Mümtaz Metinyurt 2023 yılına kadar zam yapmadan yine 1tl ye vereceğini açıkladı. Önce İnsan ,Sonra Para sloganı ile hizmet etmeyi destur edinen Metinyurt kişiliği , yardımseverliği ve Çömertliği ile gönüllere taht kurmuş Ordu ilimizde sevilen ve takir edilen kişiler arasında yer almıştır.
Çay Evinin iç ve dış dekorları ile farkındalık yaratan Bakır Demlik Çay Evinde bulunan kütüphanede yöre yazarlarımızın kitaplarına yer vererek kültürel değerlerimize sahip çıkan Metinyurt  Maden sularında Giresun Gazazda Ordu markasını kullanırken bunların haricinde meşrubat kulanmıyor.Şehit aileri ve gelir kaynağı olmayan yada dar gelirli vatandaşlardanda ücret almayışı ayrı bir özellik taşıyor.

Haber: Yavuz Kayacık

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir